Html cript Free Code

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

FENG SUI ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 8 βασικά βήματα για να έχετε καλό Feng Shui στο σπίτι σας

Ακολουθώντας 8 απλά βήματα μπορείτε να φέρετε στο σπίτι σας θετική
Ενέργεια και να αισθάνεστε καλύτερα, να νιώθετε προστασία, αγάπη, αρμονία και χαρά σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Βήμα 1
Το πρώτο και βασικότερο που πρέπει να φροντίσετε είναι το σπίτι σας να έχει προστασία.
Οτιδήποτε έρχεται στο σπίτι μας, θετικό ή αρνητικό, έρχεται από τις πόρτες και τα παράθυρα και κυρίως από την κύρια πόρτα εισόδου. Άσχετα από την κατεύθυνση που βρίσκεται η πόρτα, άσχετα από το αν είναι σε καλό ή άσχημο σημείο του σπιτιού, καλό είναι μόλις ανοίγει η πόρτα σας να αντικρίζετε μια προστασία, ώστε να φιλτράρονται η ενέργειες που έρχονται μέσα στο χώρο σας και αφού γίνουν θετικές να προχωρούν στον υπόλοιπο χώρο.

Η καλύτερη προστασία που μπορείτε να τοποθετήσετε ακριβώς απέναντι από την πόρτα είναι μια αγιογραφία ή αν δεν σας αρέσουν οι εικόνες μπορείτε να τοποθετήσετε το σήμα Ομ που πάντα προστατεύει και φέρνει καλοτυχία στο σπίτι, ή μπορείτε να τοποθετήσετε έναν σταυρό από κανέλα. Έτσι ότι και αν έρχεται στο σπίτι σας θα βλέπει ότι το σπίτι προστατεύετε και αν είναι αρνητικό θα κάνει στροφή και θα φεύγει και αν είναι καλό θα εισέρχεται στο σπίτι με μεγαλύτερη άνεση.

Βήμα 2
Το δεύτερο που πρέπει να δείτε είναι αν το σπίτι δέχεται κάποια αρνητικά βέλη από έξω, ώστε να προστατέψετε το σπίτι σας και εξωτερικά.
Κάντε το γύρω του σπιτιού σας ψάχνοντας να δείτε αν υπάρχουν αρνητικά βέλη που χτυπούν το σπίτι, όπως μετασχηματιστές ΔΕΗ, κεραίες, μαραμένα δέντρα, τριγωνικές σκεπές, ή αιχμές κτηρίων και ότι άσχημο βρείτε, κρύψτε το με ένα ψηλό λουλούδι, δέντρο ή μια τέντα. Γενικά βεβαιωθείτε ότι τίποτα άσχημο δεν βλέπει το σπίτι σας πια.

Βήμα 3
Αφού βεβαιωθήκατε ότι εξασφαλίσατε την προστασία του σπιτιού, αρχίστε να προσελκύεται θετική ενέργεια στο σπίτι σας.
Βγείτε στο μπαλκόνι σας ή στην αυλή σας, κοιτάξτε γύρω σας και φανταστείτε αν ήσασταν πουλί σε ποια βεράντα θα πηγαίνατε να καθίσετε, αν η απάντηση δεν είναι η δικιά σας, τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και μόλις ανακαλύψατε ποιος έχει το καλύτερο Φενγκ Σούι της γειτονιάς σας. Προσπαθήστε να κάνετε τη βεράντα σας, την πιο όμορφη της περιοχής και να θυμηθείτε ότι η θετική ενέργεια προτιμάει να πάει σε ένα χώρο καθαρό με όμορφα λουλούδια, παρά σε σκουριασμένα κάγκελα, σκούπες σφουγγαρίστρες και καμιά εικοσαριά πεταμένα ζευγάρια παπούτσια, αντίθετα οι αρνητικές ενέργειας λατρεύουν την ακαταστασία και τα μαραμένα λουλούδια.

Βήμα 4
Φροντίστε η κύρια είσοδος σας εξωτερικά να προσελκύει και όχι να διώχνει.
Το κλασικό χαλάκι με το welcome δεν θα καλωσορίζει μόνο τους καλεσμένους σας, ενώ δύο ίδια φυτά δεξιά και αριστερά της πόρτας τονίζουν πως από εκεί είναι ευπρόσδεκτο οτιδήποτε όμορφο και καλοπροαίρετο.

Βήμα 5
Επειδή δεν γνωρίζεται τι στοιχείο χρειάζεται η κύρια πόρτα σας και επειδή είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αρμονία στη πόρτα, φροντίστε ώστε να υπάρχουν και τα πέντε στοιχειά έξω από τη πόρτα σας, έτσι η πόρτα σας θα είναι σίγουρα θετική γιατί αν έχετε αρνητική πόρτα θα την εξισορροπήσετε και αν έχετε θετική θα την ενεργοποιείστε περισσότερο.
Για να έχετε και τα 5 στοιχεία του Φενγκ Σούι στη πόρτα σας κρεμάστε στη πόρτα σας για τα στοιχείο του νερού ένα μπλε ματάκι, ή ένα καραβάκι, η ένα διάφανο κρύσταλλο ή κάτι σε μπλε χρώμα. Για το στοιχείο του ξύλου τοποθετήστε δύο πράσινα φυτά δεξιά και αριστερά της πόρτας κατά προτίμηση ψεύτικα για να μην χαλάνε, αλλά όχι αποξηραμένα. Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω ότι στο Φενγκ Σούι δεν θέλουμε τα αποξεραμένα φυτά που θεωρούνται μαραμένα και επομένως βγάζουν αρνητική ενέργεια ενώ τα ψεύτικα πάντα διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Για το στοιχείο της φωτιάς τοποθετήστε ένα κόκκινο χαλάκι. Για το στόχοι της γης βάψτε τη πόρτα σας καφέ. Και τέλος για το στοιχείο του μετάλλου κρεμάστε μια μεταλλική καμπάνα ή στολίστε έξω από την πόρτα έναν κόκορα, ένα φλαμίνγκο ή ένα οποιοδήποτε πουλί.

Βήμα 6
Εξασφαλίσετε ελεύθερο χώρο στην είσοδο του σπιτιού σας.
Μην τοποθετείτε μεγάλα αντικείμενα μόλις μπαίνετε στο σπίτι, αλλά αφήστε εκεί το χώρο ελεύθερο, ώστε να μπορεί η ενέργεια να κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις του σπιτιού.

Βήμα 7
Φροντίστε την κουζίνα σας.
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι η κουζίνα ο χώρος που επηρεάζει την υγεία των κατοίκων του σπιτιού. Γι' αυτό είναι σημαντικό ο χώρος να είναι καθαρός και να υπάρχουν υγιεινά τρόφιμα στολισμένα όπως φρουτιέρες με φρέσκα φρούτα, γλαστράκια με φρέσκα φυτά όπως μαϊντανό, βασιλικό, ρίγανη, μπολ με ολόκληρους ξυρούς καρπούς όπως άσπαστα καρύδια και φουντούκια. Ακόμα θα πρέπει καθημερινά να μαγειρεύετε ώστε να μοσχοβολάει η κουζίνα μαγειρεμένο φαγητό και αν κάποια φορά χρειαστεί να παραγγείλετε απέξω να βράσετε έστω τσάι που να μοσχοβολήσει η κουζίνα.

Βήμα 8
Φέρτε την ηρεμία στην κρεβατοκάμαρα σας. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε τον ύπνο σας θα πρέπει η κρεβατοκάμαρα να σας ηρεμεί, για αυτό δεν θα πρέπει μέσα στην κρεβατοκάμαρα να υπάρχουν πράγματα που σας αναστατώνουν. Τηλεοράσεις, υπολογιστές, όργανα γυμναστικής, ραδιόφωνα και τηλέφωνα δεν έχουν καμία θέση μέσα στην κρεβατοκάμαρα, ακόμα και ένας ανεμιστήρας ή το κλιματιστικό μπορεί να σας εκνευρίζει την ώρα που προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Προσπαθήστε να δροσίζεται το δωμάτιο με ένα μεγάλο κλιματιστικό που βρίσκεται εκτός δωματίου ή αφήνοντας ανοιχτό κάποιο παράθυρο με σίτα και κάγκελο, ώστε να μην σας διαταράσσει τον ύπνο ούτε η ανασφάλεια ούτε τα κουνούπια. Ακόμα προσέξτε τους πίνακες και τα μπιμπελό που έχετε στο υπνοδωμάτιο να μην έχουν άγρια θέματα που σας αναστατώνουν. Προτιμήστε παλ χρώματα, κεριά και ήρεμα θέματα.

Αν εξασφαλίσετε τη προστασία του σπιτιού σας, καταφέρετε να προσελκύσετε θετική ενέργεια στο χώρο, εναρμονίσετε τη πόρτα σας, φέρετε ηρεμία στην κρεβατοκάμαρα σας και τονίσετε την υγεία στη κουζίνα σας, τότε το σπίτι σας σίγουρα θα έχει καλό Φενγκ Σούι.
Μαρία Κόντε
www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ