Html cript Free Code

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ

Οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας Διεθνής Ένωσις

Την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας Διεθνής Ένωσις αποφάσισε η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων (ΕΠΑΘ) της Τράπεζας της Ελλάδος. Η εταιρεία μπαίνει σε εκκαθάριση, με προσωρινό επόπτη που θα καταθέσει στο αρμόδιο δικαστήριο αίτημα περί διορισμού Εκκαθαριστή.
Η επίσημη αιτιολογία της Επιτροπής κάνει, όπως αναμενόταν άλλωστε, λόγο για παντελή έλλειψη περιθωρίου φερεγγυότητας από την πλευρά της εταιρείας.


Σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος υπογράμμισε ότι «έχει ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες για τη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων και κάθε άλλου δικαιούχου ασφαλίσματος».

Το πώς θα διασφαλιστούν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων στην πράξη αυτό μένει να ανακαλυφθεί μιας και επισήμως έχουν παρθεί μόνο κάποια τυπικά μέτρα: Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που τα είχαν ασφαλισμένα στη Διεθνή Ένωση θα πρέπει να ξέρουν ότι τα συμβόλαιά τους θα ισχύουν μόνο για 30 μέρες από σήμερα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να φροντίσουν να βρουν άλλη εταιρεία να ασφαλιστούν. Ό,τι ασφάλιστρα έχουν προκαταβάλει πέρα από τη σημερινή ημερομηνία, θα τους επιστραφούν (θεός ξέρει πότε). Αν συμβεί ατύχημα εντός αυτού του διαστήματος, την αποζημίωση αναλαμβάνει το –ήδη χρεωμένο και προς αναζήτηση πόρων- Επικουρικό Κεφάλαιο.

Αναμένεται φυσικά να γίνει «σφαγή» στην αγορά για την απόκτηση όλων αυτών των πελατών.

Οι ασφαλισμένοι σε κλάδους πλην αυτοκινήτων έχουν επίσης 30 ακόμη μέρες ισχύος του συμβολαίου τους, το οποίο αυτόματα ακυρώνεται όταν παρέλθει το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Όσοι έχουν εκκρεμείς αποζημιώσεις ή προκαταβληθέντα ασφάλιστρα θα πρέπει α) να αναγγείλουν (;) την απαίτησή τους στον Εκκαθαριστή και β) να κάνουν την προσευχή τους να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, ενώ θα επανακαταβάλλουν ασφάλιστρα για να βρουν τις καλύψεις που χρειάζονται σε άλλη εταιρεία.

Οι ασφαλισμένοι στην εταιρεία δύνανται να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα www.diethnisenosis.gr για τη διαδικασία της εκκαθάρισης.

Θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται τηλεφωνικά από τους υπαλλήλους της εκκαθάρισης, καθημερινά από ώρα 10.00 έως 15.00 στα τηλέφωνα 210 3235297 και 210 3310714 (ή να επικοινωνούν μέσω fax στο 210 3247958), καθώς και από την επόπτη ασφαλιστικής εκκαθάρισης στο τηλέφωνο 698 4258037.
 

www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ