Html cript Free Code

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Την επίτευξη συμφωνίας με το Πεκίνο για τις εισαγωγές κινεζικών ηλιακών πάνελ στην Ευρώπη ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Σάββατο, σηματοδοτώντας το τέλος της μεγαλύτερης σινοευρωπαϊκής εμπορικής διαμάχης.
«Καταλήξαμε σε μια φιλική λύση», δήλωσε ο επίτροπος Εμπορίου της Ε.Ε. Κάρελ ντε Γκουχτ.
Πηγή: Reuters
Υπενθιμίζουμε ότι αυτή η "απλή" είδηση δεν είναι τόσο άθώα όσο φάινεται δεδομένου ότι είναι τεράστια πηγή κακών για την Γερμανική Επικράτηση στην παραγωγή Φωτοβολταικών
Συστημάτων που με την σειράτους επηρεάζουν την μέχρι πρότινος "χρηματοδοτούμενη" τιμή παραγώμενου ρέυματος στην Ελληνική (τύποις) Επικράτεια η οποία έχει οδήγήσει χιλίδες "επενδυτές" στην απαξίωση της επένδυσης τους με την αθέτηση συμφωνίας τιμής απο την ΕΡΑ στην τιμή της kw.

Περιμένουμε πως αυτό θα μετaφραστή άμεσσα στον απεγκλωβισμό των ΜΜΕ που επένδυσαν σε αγορά γης και φωτοβολταικών και είναι σε άθλια κατάσταση τώρα απο τους άφρονες πολιτικούς που υπακούουν πιστά τις επιταγές των Γερμανών εντολοδόχων τους .
lasfida 
www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ