Html cript Free Code

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓ ΙΣΤΟΥ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΣΕΒΕΕ


Aθήνα 8/7/2013
 Η MARC ΑΕ έκανε έρευνα για τον ΟΑΕΕ 
κατά την οποία επι΄συνόλου 1200ερωτηθέντων Τηλεφωνικά.86,5% των Ελλήνων πολιτών είπαν ότι δεν έχουν εξασφαλισμένα ασφαλιστικά δικαιώματα 
7 στους 10 δεν έχουν μελλοντικά άλλη πηγή εσόδου πλην της σύνταξης.
78.3% χαρακτηρίζουν επιεικά ανεπαρκείς τις παροχές και τις συντάξεις σε σχέση με το ύψος των ασφαλίστρων .
η σύνταξη κατά 43,1% επαρκεί μόλις για 15ημέρες .


Η σκοπίμως και εντέχνως επιδεινούμενη κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία με στόχο την μεταπήδηση των ασφαλιζομένων σε ιδιωτικούς φορείς αφήνει τους επικεφαλής αδιάφορους αναλωνόμενους από τηλεοπτικό πάνελ σε τηλεοπτικό πάνελ ( ή αλλιώς στασίδι).
Η οικτρή πραγματικότητα φαίνεται κάθε μέρα και πιο πολύ με χιλίαδες μαγαζιά να κλείνουν και τους "αρμόδιους" ( Θεός φυλάξει) αυτάρεσκα να επιβεβαιώνονται μόνο με την συμμετοχή και την ανάλυση σε παρουσιάσεις και συνεντέυξεις. συνοδευόμενες με "ελαφρύ' γέυμα..

Η κοινωνία καταβαραθρώνεται και το μόνο που γίνεται είναι 'αναλύσεις" και μάλιστα πληρωμένες για εκείνα που είναι αυτονόητα από όλους τους παλαμακιστές του συστήματος διακυβέρνησης της χώρας.

Εχει έρθει η ώρα να αποκτήσουμε ηγεσίες ικανές και όχι αυλοκόλακες των πολιτικών σχηματισμών που χρόνια τώρα απομυζούν ότι έχει απομέινει απο το πλιάτσικο που γίνεται ενάντια στων Ελλάδα.
lasfida 
 


www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ