Html cript Free Code

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΑΛΥΣΥΔΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ

Η αλληλοεπίδραση των γεγονότων σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα ακόμα και όταν οι τιμές των ακινήτων ανεβαίνουν .  Είναι η στιγμή που οι 'ανησυχοι" πολίτες πουλάνε προκειμένου να εξασφαλίσουν καλή τιμή .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Αγγλία όπου οι πολίτες προτίθενται να πουλήσουν το σπίτι τους προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερη σύνταξη ή καλύτερη ποιότητα γηρατειών , εγκαταλείποντας τα ασφαλιστικά προγράμματα που δεν δίνουν αποδόσεις αντίστοιχες με τα παλαιότερα έτη  . Εκείνο που έχει σημασία για τον πολίτη της Αγγλίας φαίνεται ότι είναι πρωτίστως η ποιότητα ζωής και δευτερευόντως η ιδιοκατοίκηση στην προσπάθεια να αναζητήσει το σίγουρο κέρδος.  

Στην Ελληνική επικράτεια ο μόχθος και η ανασφάλεια εξ αιτίας των πολέμων και των αδιάκοπων μετακινήσεων πληθυσμιακών από το 1914-1945 ,έχει άλλη συμπεριφορά από τους Αγγλους και το σπίτι είναι θεμελιώδες και αναφέρετο δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη .
Η οποιαδήποτε προσπάθεια διάρρηξης με οποιοδήποτε πρόσχημα του δικαιώματος Α κατοικίας αποτελεί αιτία πολεμικής εμπλοκής κατά του κράτους που αδίκως, αντισυνταγματικά ,και με πράξεις προδοσίας νομοθετικού περιεχομένου προσπαθεί να υφαρπάξει την περιουσία των Ελλήνων γiα να την παραδώσει σε "θεσμικούς επενδυτές" όπως λέει.  
Η οποιαδήποτε μεθόδευση για ενδεχόμενη  άρση των πλειστηριασμών Α κατοικίας μονομερώς από το κράτος κατά των Ελλήνων είτε μπορούν να πληρώσουν ορισμένοι ( 0-1%) είτε δεν μπορούν (99%) είναι αιτία πολέμου
lasfida

Το άρθρο του  Patrick Collinson απο την  theguardian.com, την Τρίτη 13 Αυγ 2013 11.46 

 Σχεδόν πέντε εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων λένε ότι θα πουλήσουν ή να νοικιάσουν κύρια ιδιοκτησία τους, καθώς τα ποσοστά προσόδου κατρακυλήσει σε νέα χαμηλά
Σχεδόν 5 εκατομμύρια άνθρωποι σχεδιάζουν να νοικιάσουν ή να πουλήσουν την περιουσία τους για να χρηματοδοτήσουν την συνταξιοδότησή τους.
Είναι αριθμός ρεκόρ μέχρι στιγμής των ανθρώπων που σχεδιάζουν να πωλήσουν την  κύρια κατοικία τους για να χρηματοδοτήσουν τη συνταξιοδότησή τους, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, η οποία έρχεται εν μέσω ισχυρισμών ότι οι συνταξιούχοι θα πρέπει να ζήσουν μέχρι τα  90 για έχουν ανταποδοτικότητα στις εισφορές που έχουν δώσει σαν  "good value".Η έρευνα, με τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας  Baring, διαπίστωσε ότι 13% των ανθρώπων (περίπου 5 εκατομμύρια) λένε ότι σχεδιάζουν να νοικιάσουν ή να πουλήσουν την περιουσία τους για να χρηματοδοτήσει τη συνταξιοδότησή τους, από 11% που ήταν πέρυσι.Αλλά υπήρχαν επίσης μεγάλες περιφερειακές διακυμάνσεις, με τους ανθρώπους στη νοτιοδυτική μεριά να έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία για να πουλήσουν την κύρια κατοικία τους σαν μέσο υποστήριξης της συνταξιοδότησης σε σύγκριση με τους ανθρώπους στη Σκωτία και το West Midlands.Η εμπιστοσύνη στο ακίνητο ως επενδυτικό αγαθό για τη συνταξιοδότηση αντικατοπτρίζει τη μείωση της εμπιστοσύνης σχετικά με τα προσδοκώμενα έσοδα..

Ο Ros Altmann, πρώην σύμβουλος συντάξεις Τόνι Μπλερ, είπε στην Daily Mail ότι τα επιδόματα είναι πλέον "το μεγαλύτερο στοίχημα" της ζωής των συνταξιούχων, και ότι θα πρέπει να ζήσουν μέχρι τα για 82 να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, και 90, πριν γίνουν " good value ".Επίσης Είπε: "Η αγορά μιας αριθμητικής προσόδου θεωρείται ως το« ασφαλές »πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν συνταξιοδοτούνται αλλά Αυτό είναι λάθος 
Η« ασφάλεια »αναφέρεται μόνο στο γεγονός ότι το ποσό του εισοδήματος που θα οριστεί για το υπόλοιπο της ζωής σας..."Αλλά το ίδιο το κεφάλαιο είναι σε κίνδυνο Οι περισσότεροι άνθρωποι θα λάβουν μια πολύ κακή απόδοση των χρημάτων τους -. Και πολλοί δεν θα πάρουν καθόλου σαν επιστροφή  τα χρήματά τους "Πολλοί άνθρωποι έχουν μετατραπεί από αγοραστές σε πλήρως αδιάφορους  στο σενάριο αγοράς παραδοσιακών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων ως εναλλακτική λύση για επένδυση 

 Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανέφερε την Τρίτη ότι οι τιμές των κατοικιών αυξήθηκαν κατά 0,4% από μήνα σε μήνα, τον Ιούνιο, όπως είχε κάνει τον Μάιο, η οποία ώθησε τον ετήσιο ρυθμό αύξησης έως και 3,1% από 2,9%. Αυτό είναι που διογκώνεται από την έντονη αύξηση των τιμών στο Λονδίνο (μέχρι 8,1% από έτος σε έτος τον Ιούνιο).Τα στοιχεία προέρχονται λίγο μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης από το Royal Institution of Chartered Surveyors, η οποία ανέφερε ότι η αλληλοεπίδραση γεγονότων οδηγούν σε  μια ταχεία ανάκαμψη των τιμών.ο Economist Howard Archer της IHS Global Insight, δήλωσε: «Είναι ι όλο και πιο πιθανό ότι οι τιμές των κατοικιών θα δούμε σημαντικές αυξήσεις για το υπόλοιπο του 2013 και κατά τη διάρκεια του 2014, με αποτέλεσμα να έχουμε θέσει σπίτι προβλέψεις μας τιμή 
Αναμένουμε τώρα οι τιμές των κατοικιών σε. αυξηθεί κατά τουλάχιστον 3% για το υπόλοιπο του 2013 και στη συνέχεια να αυξηθεί κατά 7% το 2014. "

www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ