Html cript Free Code

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ / ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ


Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013
Οπως είχαμε προ-ανακοινώσει σήμερα , σας παρουσιάζουμε μία πρώτη αλλά αρκετά περιεκτική παρουσίαση των νομικών πλαισίων που ισχύουν εγχωρίως και διεθνώς για την εξασφάλιση των Ασφαλιστικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων. 
Σε αυτό τον τομέα, σκοπίμως η διοίκηση και οι εκάστοτε κυβερνώντες παραλείπουν να μας γνωρίσουν το σύνολο των Δικαιωμάτων μας με την ίδια σπουδή που μας επιβάλλουν τις ‘υποχρεώσεις’ μας οι οποίες βεβαίως είναι τρομαχτικά υπερβαίνουσες την όποια έννοια υποχρέωσης, στήριξης ή εισφοράς, περισσότερο ή λιγότερο ακραία ανά ταμείο.
Σας παραπέμπουμε λοιπόν κατ’ αρχάς στα εξής βασικά γεγονότα που ουδείς ποτέ δεν μας ανακοινώνει /πληροφορεί /ενημερώνει

• τα ασφαλιστικά ταμεία ιδρύθηκαν αποκλειστικά και μόνο με κεφάλαια Πολιτών ( Εργαζομένων και Εργοδοτών και μόνο) κατά την διάρκεια του Μεσοπολέμου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 

• η δικτατορία της 4ης Αυγούστου απέσπασε 800.000.000 υγιείς δραχμές του Ελληνικού Κράτους από τα αποθεματικά ΙΚΑ και άλλων ταμείων τα οποία ουδέποτε επεστράφησαν 

• το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων των ταμείων εξανεμίσθηκαν λόγω του καταστροφικού πληθωρισμού της Κατοχής επεβλήθη με επιμέλεια της Ναζιστικής Γερμανίας 
• το υπόλοιπο εξανεμίσθηκε από την διολίσθηση της νέας δραχμής τα πρώτα έτη μετά την απελευθέρωση ενώ κρατική επιχορήγηση δεν δόθηκε στα πλαίσια της Ανασυγκρότησης της κατεστραμμένης Κοινωνικής Ασφάλισης, η οποία επετεύχθη και πάλι αποκλειστικά από κεφάλαια (βλέπε εισφορές) των ασφαλιζομένων και των εργοδοτών τους τουλάχιστον τα πρώτα συναπτά έτη της Μεταπολεμικής Ελληνικής Εποχής, το οποίο συνέπεια είχε την μαζική μετανάστευση των Ελλήνων προς την Γερμανία κυρίως, και αλλού 
Όμως, όλα αυτά επετράπησαν να συμβούν και επιτρέπονται μέχρι και σήμερα να συμβαίνουν κατά παράβαση της Διακήρυξης της Φιλαδέλφειας που κυρώθηκε στην Ελλάδα, που την υπέγραψε, με το Ν.Δ. 399/1947 : 
Σύμφωνα με αυτήν ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ή ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. 
Επί όλων αυτών επισκοπεί το Διεθνές Γραφείο Εργασίας, το οποίο χρηματοδοτείται από τα Κράτη μέλη του, εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα, δηλαδή από εμάς τους ΠολίτεςΔιαβάστε το Καταστατικό εδώ. 
Έχοντας λοιπόν όλα αυτά υπ’ όψιν, συντάξαμε με πλήρες νομικό σκεπτικό τόσο για το εγχώριο αλλά κυρίως για το Διεθνές Δίκαιο / Δικαιοσύνη το παρακάτω Εξώδικο το οποίο είναι φτιαγμένο σε μορφή φόρμας για να μπορέσετε να προσθέσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και για το δικό σας ταμείο. 
Όπως θα δείτε, με το παρόν εξώδικο νομίμως δηλώνετε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ μέχρι να σας δώσουν απολογισμό και πρόσβαση στο κεφάλαιο σας, είτε ενεργός ασφαλισμένος είτε συνταξιούχος. Ιδιαιτέρως οι συνταξιούχοι να ξέρετε ότι το Κράτος χρωστάει αναδρομικά αποθεματικά στα Ταμεία σας από όπου οφείλει να πληρώσει τις συντάξεις στο ακέραιο (τιμαριθμικά αναπροσαρμοσμένες δηλαδή αυξημένες ώστε να ανταποκρίνονται στην οικονομική πραγματικότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης και απόδοσης των κεφαλαίων σας) και όχι μειωμένες. 
Εάν δεν είστε έτοιμοι να προβείτε σε Στάση Πληρωμών απλά μπορείτε να απαιτήσετε τα πάντα που απαιτεί το Εξώδικο και να καταθέσετε τις εισφορές σας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπέρ του Ταμείου σας μόλις σας δοθεί απολογισμός , και να ανακοινώσετε αυτό εντός του Εξωδίκου. 
Εάν δεν μπορείτε να το στείλετε εξωδίκως, μπορείτε επίσης να το καταθέσετε προς πρωτοκόλληση ή να το αποστείλετε συστημένα αφού έχετε αφαιρέσει από το τέλος του κειμένου την παραγγελία στον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή. 
Μόλις εμείς αποστείλουμε το δικό μας θα σας ενημερώσουμε και για τις περαιτέρω κινήσεις. 
Επίσης καλούμε κάθε συνδικαλιστικό φορέα και όργανο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια εμπράκτως και όχι με ευχολόγια να αναγκάσουμε την επιστροφή των κλεμμένων στα Ταμεία μας και την πραγματική μας ασφάλιση σε αυτά αντί του μαφιόζικου κεφαλικού φόρου –πληρωμής για το Δικαίωμα στην Εργασία που έχουν καταντήσει, υπέρ της κάστας που ελέγχει την αγορά. 

ΕΞΩΔΙΚΟ

ΠΡΟΣ : …….. ( συμπληρώνουμε όνομα ταμείου )
διεύθυνση κεντρικής διοίκησης του ταμείου
περιφερειακό τμήμα όπου υπαγόμαστε

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ : …. ( συμπληρώνουμε με τα στοιχεία μας και τον αριθμό ΑΜΚΑ μας  )

Κοινοποίηση :
1.  Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης 
2.  Υπουργό Οικονομικών 
Εισαγγελέα Υπηρεσίας 
Διεθνή Οργανισμό Εργασίας 


ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ


Τυγχάνω ασφαλισμένη /ος στο …………….. όπου ενεγράφην σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία από το έτος ………….. .  Έκτοτε, όπως αυτό διαφαίνεται από το βιβλιάριο μου και τα συναφή παραστατικά έχω καταβάλει σε εσάς με την μορφή εισφορών, προστίμων και προσαυξήσεων το ποσόν των ………… ευρώ ( υπολογισμένο κατά προσέγγιση και όχι επακριβώς ), ονομαστικώς. Βεβαίως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον πληθωρισμό, την αξία του χρήματος, και λοιπές παραμέτρους απαραίτητες για την σωστή εκτίμηση του κεφαλαίου μου, το ποσό αυτό ανέρχεται κατά προσέγγιση σε περίπου ……….. ευρώ, κεφάλαιο ικανό και εξαιρετικά σημαντικό εν πάση περιπτώσει.   
Ως γνωστόν και σύμφωνα με την νομολογία του ΕΣ, το κεφάλαιο αυτό αποτελεί περιουσιακό μου στοιχείο και έκφανση – έκφραση του Δικαιώματος μου στην περιουσία όπως αυτό περιγράφεται με το αρ. 1 εδ. α του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ. Συγκεκριμένα, και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στην έννοια της περιουσίας περιλαμβάνονται και οι απαιτήσεις που απορρέουν από έννομη σχέση δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου είτε αναγνωρισμένες με δικαστική ή διαιτητική απόφαση είτε απλώς γεγενημένες κατά το Εθνικό Δίκαιο εφ’ όσον υπάρχει νόμιμη προσδοκία ότι μπορούν να ικανοποιηθούν δικαστικά, ( Συν.Ολ.ΕΣ  24/2/1999, Ολ.ΕΣ  2274/1997, κλπ ) γεγονός που περιγράφει πλήρως την σχέση μας όπως αυτή ορίζεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος ( άρ. 22 Σ παρ. 5, άρ. 4Σ παρ. 1,2,5 και άρ. 25Σ παρ. 1,2,3 ).
Συγκεκριμένα, είναι σαφώς αναγνωρισμένο από την διεθνή και εγχώρια νομολογία ότι η κοινωνική ασφάλιση εν πάση περιπτώσει ανταποκρίνεται πλήρως στις αρχές της Αναλογικότητας, της Ισότητας και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Επίσης, κάθε κοινωνική ασφάλιση διέπεται από ανταποδοτικό χαρακτήρα αμιγή ή μη ειδ’ άλλως κάθε έννοια εισφοράς και / ή καταβολής χρημάτων είναι αντισυνταγματική. Επίσης, ασφαλιστικό κεφάλαιο το οποίο σχηματίζεται από κρατήσεις εις βάρος των αποδοχών των εργαζομένων ή και από εργοδοτικές εισφορές θεωρείται σύμφωνα και με την νομολογία του ΣτΕ ως έχον αμιγώς ανταποδοτικό χαρακτήρα και συνεπώς οφείλετε να παρέχετε πλήρη λογαριασμό και πρόσβαση των ασφαλισμένων σας στο ασφαλιστικό αυτό κεφάλαιο το οποίο εισπράττετε από εμάς αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της κοινωνικής ασφάλισης και της συνταξιοδότησης ενώ υποχρέωση έχετε να διαχειρίζεστε τα ποσά αυτά προς αύξηση του ασφαλιστικού αυτού κεφαλαίου και άρα αύξηση του ανταποδοτικού πακέτου υπέρ ημών των ασφαλισμένων. 
Κάθε ενέργεια σας που αντιβαίνει σε όλα τα ανωτέρω σας θέτει όχι μόνο υπό αμφισβήτηση αλλά και εκτός νόμου τελούντες κατά συρροή και διαρκή καταπάτηση του Συντάγματος. 
Εξ άλλου, όπως ορθά  τονίζεται στην Ευρωπαϊκή νομολογία ( π.χ. Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο Δυτικής Γερμανίας BVerf Ge 22,180 ) η άσκηση κάθε είδους φορολογικής πολιτικής σε ένα κοινωνικό κράτος μόνο ως άσκηση κοινωνικής πολιτικής είναι νοητή με την έννοια της προστασίας και ενίσχυσης των ασθενεστέρων τάξεων. Η αρχή αυτή επιβάλλει ειδικότερα στο κράτος την υποχρέωση να επιδιώξει την άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων και την δικαιότερη κατανομή του πλούτου. Μόνο υπό αυτή την έννοια δεν αντιστρατεύεται η οποιαδήποτε φορολογία σε διατάξεις του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η σύνδεση οποιουδήποτε φόρου με μόνο ταμιευτική λειτουργία  δεν συμπορεύεται με την έννοια του Κοινωνικού Κράτους που εξασφαλίζει ως Δικαίωμα το Σύνταγμα μας με το άρθρο 25Σ. 
Εξ άλλου, όπως διαπιστώνεται από την κείμενη νομολογία για την συνταγματικότητα των απαιτούμενων εισφορών απαιτείται όχι απλώς η ύπαρξη Δημοσίας Ωφελείας ( δηλαδή επίκληση δημοσιονομικού οφέλους ) αλλά και η συνδρομή περαιτέρω τασσομένων σχετικών από τον νόμο ή τις γενικές αρχές του Διεθνούς Δικαίου όρων, όπως είναι η κατά συγκεκριμένη διαδικασία διαπίστωση της Δημοσίας Ωφελείας ή την θέσπιση άλλων υπέρ των δικαιούχων παροχών ή πλεονεκτημάτων που αντισταθμίζουν την περιουσιακή απώλεια ( ΑΠ 17/2005, ΕΔΚΑ, ΜΕ, 681 ). Επίσης, τέτοιες άλλες σημαντικότατες γενικές αρχές του Διεθνούς Δικαίου είναι το σύνολο των βασικών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όπως π.χ. το Δικαίωμα στην Εργασία, το Δικαίωμα στην Περιουσία, το Δικαίωμα στο σύνολο των Ατομικών Ελευθεριών του Πολίτη, όπως πρόκειται να εκθέσω λεπτομερέστερα κατωτέρω.   Εξ άλλου, στην Χώρα μας η νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει τονίσει ότι η εξουσία του φορολογικού ( και άρα εισφορολογικού ) νομοθέτη δεν είναι απεριόριστη κθ’ όσον αυτή βρίσκει το όρια της στα Συνταγματικά κατοχυρωμένα Δικαιώματα της Ιδιοκτησίας, της Οικονομικής Ελευθερίας, της Ελευθερίας Διάδοσης των Ιδεών μέσω του τύπου, κλπ ( ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ΣτΕ 2108/1988, 2821/1989, 49/1991, 835/1985, 2055/1988, Διοικ. Πρωτ. Θεσ/νίκης 1392/1980, κλπ ).
Όμως, όπως θα σας εκθέσω κατωτέρω ουδόλως το Ταμείο σας δεν πληροί ούτε μία από τις προϋποθέσεις Συνταγματικότητας που προανέφερα ούτε μπορεί αντικειμενικά και ουσιαστικά να θεωρηθεί η δράση σας ως συμβατή με τις Ατομικές Ελευθερίες που εξασφαλίζονται στο Ελληνικό Σύνταγμα και / ή τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που περιγράφονται στην ΕΣΔΑ και τα πρόσθετα Πρωτόκολλα της : 
Οι Χρεώσεις σας και οι Πολιτικές σας Έχουν τον Χαρακτήρα της Αποτρεπτικού και της Κατασταλτικού Χαρακτήρα Τιμωρίας και Αντικειμενικώς Διέπονται Από την Έννοια της Επαχθούς Απαιτήσεως και Είναι Προδήλως Παράνομες  
Α. είναι επαχθείς οι απαιτήσεις των εισφορών κατ’ αρχάς διότι ποσοστιαία υπερβαίνουν κατά πολύ όχι μόνο το 20% του εισοδήματος μου αλλά πολλές φορές και το ίδιο το μέσο μηνιαίο μου εισόδημα, ιδιαιτέρως σε αυτή την εποχή της στυγνότατης λιτότητας και ακραίας οικονομικής εξαθλίωσης που προδήλως ενυπάρχει στην εποχή μας. Καταβολή των εισφορών που μου απαιτείτε μαζί με τυχόν προσαυξήσεις, επιβαρύνσεις, πρόστιμα, έκτακτες εισφορές, κλπ που μου απαιτείτε θα σήμαινε ανεπάρκεια του εισοδήματος μου για ζωτικότατες ανάγκες όπως τροφή, στέγαση, πληρωμή για ζωτικά αγαθά ηλεκτρικό ρεύμα και νερό ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. Σας επισημαίνω ότι και μόνο αυτή η άμεσα εξακριβώσιμη συνθήκη που εσείς μονομερώς μου επιβάλλετε αποτελεί παράβαση του άρθρου 25 παρ. 1,2 και 3 του Συντάγματος και νομολογιακά δεν νομιμοποιείσθε να μου επιβάλλετε τέτοιες χρεώσεις ( ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ΣτΕ 370/1997 ). 
Β. είναι αποτρεπτικές διότι με τις απαιτήσεις σας υπέρογκου ποσοστού ή και του συνόλου ή και παραπάνω του μηνιαίου μου εισοδήματος και μάλιστα μέσω εκμετάλλευσης της ανάγκης μου για Εργασία ( καθ’ ότι μη καταβολή εισφορών και / ή μη επιβολή κρατήσεων στο Ταμείο σας με καθιστά παρανόμως εργαζόμενο / αυτοαπασχολούμενο / ελεύθερο επαγγελματία  και άρα διωκόμενο, γεγονός που δεδομένων των συνθηκών αναγκάζομαι πλέον να χαρακτηρίσω ως εξάρτηση εκβιαστική και άκρως απειλητική προς κάθε έννοια Κοινωνικού Κράτους και κοινωνικού ιστού ) και τις ειδικές περιστάσεις και απειλές σας προς τα εμένα με δίωξη και διασυρμό και προσβολή της Ανθρώπινης μου Αξιοπρέπειας με αποτρέπετε ουσιαστικά από την δυνατότητα να εξασκήσω το επάγγελμα μου και βεβαίως να έχω την δυνατότητα της οποιασδήποτε Ανάπτυξης, Ευημερίας και εν τέλει Ύπαρξης Επαγγελματικής και Οικονομικής και Κοινωνικής αλλά και δεδομένης της συντριπτικής οικονομικής κρίσης πλέον Φυσικής. 
Οφείλω δε να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι από το …… που υποχρεωτικά ασφαλίστηκα στο …… μέχρι και σήμερα που καλή τη πίστη τυγχάνω ασφαλισμένη / ος πλέον σε εσάς χωρίς ουδεμία δική μου επιλογή, οι όποιες παροχές σας προς εμένα είναι δυσανάλογα μηδαμινές και μη ανταποκρινόμενες στις πραγματικές βιοτικές μου ανάγκες, σε σχέση με τις τρομακτικά μεγάλες απαιτήσεις σας. Αυτό ισχύει τόσο για την όποια παροχή υγείας / ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ( που πολλάκις δεν επαρκεί για να προσφέρει έστω και αξιοπρεπή περίθαλψη και επιβίωση, πόσο μάλλον εγγύηση διασφάλισης της Ζωής και της Ακεραιότητας μου ) όσο και για την μελλοντική σύνταξη η οποία όπως διαμορφώνεται και έχετε προ-ανακοινώσει ότι θα διαμορφώσετε δεν καλύπτει ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής πάνω από το όριο της φτώχειας και σύμφωνα με τις πλέον τρέχουσες δηλώσεις υπουργών / διοικητών / Γ.Γ. πρόκειται να υποστεί συνεχείς προοδευτικές μειώσεις ενώ ήδη είναι ανεπαρκείς να εξασφαλίσει διαβίωση, εάν καν δοθεί. 
Άρα, όχι μόνο δεν μου παρέχετε αντίκρισμα / ανταπόδοση που να ισοσταθμίζει το ύψος των απαιτήσεων σας αλλά και με αποτρέπετε από το Δικαίωμα μου στην Εργασία ( άρθρο 22 παρ. 1 του Συντάγματος ) και στην ουσία ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΙΓΟΥΣ Ή ΜΗ. 
Γ. είναι κατασταλτικές διότι καταστέλλετε όχι μόνο την εργασία μου αλλά και γενικώς την Ύπαρξη μου και την Ελευθερία μου αφού εάν σας καταβάλλω τα ποσά που μου απαιτείτε και που ενδεχομένως υπερβαίνουν το ετήσιο μου εισόδημα κατόπιν ή και πρίν αφαιρέσεως της υπόλοιπης εξ ίσου υπέρογκης και άδικης φορολογίας ( έμμεσης και άμεσης ) από το κράτος, δεν μου επιτρέπετε να έχω ούτε καν τα προς το Ζην σε επίπεδο συντήρησης της κατοικίας μου και της επαγγελματικής μου στέγης / επαγγελματικών μου εξόδων και βεβαίως καταστέλλετε κάθε δυνατότητα μου να συμμετάσχω  στην οικονομική ζωή του τόπου και γενικώς να αναπτύξω την Κοινωνική, Οικονομική και Πολιτική Συμβολή μου στην Χώρα. Με την πράξη σας αυτή και την συνεχή σας κώφευση προς κάθε όχληση εκ μέρους μου και εκ μέρους των συμπολιτών μου παραβιάζετε το άρθρο 5 του Συντάγματος και το σύνολο των βασικών Ανθρωπίνων μου Δικαιωμάτων ( ενδεικτικά άρθρο 17 ΕΣΔΑ, 17 ΔΣΑΠΔ ). 
Δεδομένης της κατάστασης και των πραγματικών γεγονότων που μόλις σας εξέθεσα που προδήλως προσβάλλουν τις εγγυήσεις της ΕΣΔΑ και τις Συνταγματικές επιταγές αφού πλέον έχετε κατά πολύ διαρρήξει τα όρια τόσο της διοικητικής σας ευχέρειας όσο και της Συνταγματικής πρόβλεψης για Κοινωνική Ασφάλιση και έχετε πλέον μετατραπεί, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος των δήθεν ασφαλιζόμενων Ελλήνων και σαφώς για το άτομο μου σε φορέα καταδίωξης και τιμωρίας διότι τολμάω να αποπειρώμαι να ασκήσω το Δικαίωμα μου στην Εργασία αξιώνοντας την μη καταπάτηση των Ανθρωπίνων και Συνταγματικών και Δημοκρατικών μου Δικαιωμάτων σας ενημερώνω ότι και μόνο βάσει αυτών των στοιχείων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
Επιπλέον, ουσιαστικά τεκμαίρεστε, εικάζετε και αποφασίζετε ότι είτε έχω εισόδημα επιπέδου που δεν στοιχειοθετείται από τα πραγματικά δεδομένα ( στην περίπτωση ΟΑΕΕ ) είτε ότι μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς με εισόδημα που δεν στοιχειοθετείται ότι μπορεί να καλύψει έστω τις βασικές βιοτικές ανάγκες ( σε κάθε άλλη περίπτωση Ταμείου ). Το κάνετε δε αυτό εντελώς αμάχητα και δεν μου δίνετε την δυνατότητα ως ασφαλισμένης / ου να αμφισβητήσω και να καταρρίψω τις εικασίες σας για τα ανωτέρω ώστε να επιτύχω Συνταγματικώς σύννομη απαίτηση εισφορών από το κράτος, κάτι που ήδη η κείμενη νομολογία έχει χαρακτηρίσει ως αντισυνταγματικό ( ενδεικτικά ΣτΕΟλ. 1545/2008  ). ΑΡΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΠΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΚΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. 

Η Δράση Σας Αποκλείει Κάθε Έννοια Στήριξης και / ή Εφαρμογής Αρχών Κοινωνικής Ασφάλισης και / ή Κράτους Δικαίου / Κοινωνικού Κράτους :

Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Συντάγματος που διέπει τα περί Κοινωνικής Ασφάλισης και Εργασίας περιγράφεται ξεκάθαρα η Υποχρέωση του Κράτους αφ’ ενός να εξασφαλίζει την Ηθική και Υλική Εξύψωση του Εργαζόμενου Αγροτικού και Αστικού πληθυσμού και μάλιστα ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση και εξασφαλίζει το Δικαίωμα Ίσης Αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας. Επίσης, το Κράτος μεριμνά για την Κοινωνική Ασφάλιση η οποία συνδυαστικά από τα άρθρα του Συντάγματος αλλά και τις Επιταγές της ΕΣΔΑ και των Προσθέτων πρωτοκόλλων της ορίζεται ως η προστασία και ενίσχυση των ασθενέστερων τάξεων ΚΑΙ η υποχρέωση της άμβλυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων και της δικαιότερης κατανομής του πλούτου. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ «ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ» Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ αφού ανεπάρκεια Αξιοπρεπούς Διαβίωσης συνεπάγεται άμεση αύξηση της υπογεννητικότητας αλλά και της περιστολής του πληθυσμού λόγω εκτοπισμού ( μετανάστευση ) και προώρων θανάτων λόγω ανεπαρκούς ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης / ποιότητα ζωής. 

Εκτός αυτού, οι παράλογες και υπέρογκες απαιτήσεις σας, συνδυαζόμενες με την απαγόρευση σας στο να εργαστώ έστω και μία ώρα εάν δεν σας τις ικανοποιήσω, γεγονός που οδηγεί σε φαύλο κύκλο οικονομικού στραγγαλισμού και επαγγελματικού μαρασμού ( αφού δεν μπορώ να σας πληρώσω εάν δεν δουλέψω για να παράγω εισόδημα, αλλά μου απαγορεύετε να δουλέψω μέχρι να σας πληρώσω εξασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν θα το καταφέρω ), έχουν προδήλως την ιδιότητα της δήμευσης της περιουσίας μου, αφού η υπέρμετρη αυτή απαίτηση / φορολογία που στραγγαλίζει την επιχειρηματική μου δραστηριότητα και με τιμωρεί για την ύπαρξη μου ως Πολίτη απαγορεύοντας μου να δουλέψω εάν δεν ήδη έχω αυθαίρετα κριτήρια κεφαλαιακής δυνατότητας που ενυπάρχουν συνήθως μόνο σε άτομα των ανωτάτων κοινωνο-οικονομικών στρωμάτων με εξαναγκάζει να εκποιήσω τυχόν περιουσιακά μου στοιχεία (συμπεριλαμβανομένων και κεφαλαιουχικών μου αγαθών που θα μου επέτρεπαν οικονομική ανάπτυξη ). Αυτό όμως συνιστά δήμευση της Περιουσίας μου και απαγόρευση της Πρόσβασης μου στην Εργασία σύμφωνα με τους όρους της Οικονομικής Ελευθερίας και των Ίσων Ευκαιριών, κάτι που πολλάκις έχει χαρακτηρισθεί ως αντισυνταγματικό εκτός από αντιανθρωπιστικό ( π.χ. ΣτΕ 1395/1956, 2307/1963, 1131/1965, 910/1994, κλπ ).
Επιπλέον, παραβιάζετε κατά συρροή την αρχή της Ισότητας ( άρθρο 4Σ ) αλλά και το Δικαίωμα της Ίσης Αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας ( άρθρο 22Σ ) καθ’ ότι η απαίτηση εισφορών ( και άρα ο περιορισμός του εισοδήματος ) είναι άνισος και μεροληπτικός σε σχέση με τις συνθήκες άσκησης του ιδίου επαγγέλματος αφού ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ που προσφέρει π.χ. υπηρεσίες λογιστικής καλείται να καταβάλλει υψηλότερες εισφορές με ειδεχθέστερες συνθήκες και πιθανές κυρώσεις από ασφαλισμένο στο ΙΚΑ που προσφέρει τις ίδιες λογιστικές υπηρεσίες ( δηλαδή εργασία ίσης αξίας ) υπό το καθεστώς της εξαρτημένης εργασίας. Πέραν της εξόφθαλμης αυτής αντισυνταγματικότητας που δεν περιορίζεται μόνο στο ονομαστικό ύψος των εισφορών και στην ποσοστιαία περιστολή των εισοδημάτων – αμοιβών από εργασία ίσης αξίας η οποία όμως αντιμετωπίζεται με ανισότητα λόγω αβάσιμης διάκρισης και αυτή η ίδια η αντιμετώπιση των ασφαλισμένων δεν είναι ίση συγκριτικά από Ταμείο σε Ταμείο χωρίς να δικαιολογείται αυτή η ανισότητα από το ύψος των εισφορών και τη σχέση αυτών με τα πραγματικά εισοδήματα των ασφαλισμένων.
Βασικό παράδειγμα που μάλιστα αποτελεί και την πιο ανάγλυφη διάκριση που γίνεται λόγω αξιωμάτων / τίτλων αποτελεί το καθεστώς ασφάλισης των βουλευτών που αφ’ ενός αποκτούν διάφορα δικαιώματα σύνταξης, κλπ με σκανδαλωδώς λίγα χρόνια εργασίας ( περίπου 8 ) ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες Πολίτες οφείλουν να συμπληρώσουν πλέον της 35ετίας, οι εισφορές τους δε αποτελούν μέρος του κρατικού προϋπολογισμού και καταβάλλεται από το κράτος στους διάφορους ασφαλιστικούς φορείς μετά την κατάργηση του ΤΑΒ. Αλλά η μεγαλύτερη διάκριση έγκειται στο ότι ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΥΝΟΪΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. Αυτό είναι καθεστώς μεγάλης διάκρισης καθ’ ότι σε καμμία άλλη άσκηση Πολιτικού Δικαιώματος δεν γίνεται τέτοια μεταχείριση ενώ βεβαίως θεωρείται μη χρήζουσα αποζημιώσεως η άσκηση της ίδιας πολιτικής δράσης από Πολίτες που δεν φέρουν τίτλο / αξίωμα, όπως π.χ. η άσκηση πολιτικής κριτικής – αντιπολιτευτικού λόγου. 
Επίσης πρόκειται για τους μόνους Πολίτες οι οποίοι λαμβάνουν σύνταξη άνευ ασκήσεως επαγγέλματος καθώς και πληθώρα προνομίων που μειώνει ακόμα περισσότερο το ποσοστό περιστολής των εισοδημάτων τους ακόμα και στην περίπτωση ‘κρατήσεων’, σε ένα ιδιάζον καθεστώς εργασίας μοναδικό και αδικαιολογήτως προνομιούχο. 
Αυτό όμως το καθεστώς ανισότητας αντίκειται κάθετα στην άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων και στην δικαιότερη κατανομή του πλούτου που δεσμεύεστε να εξασφαλίζετε στα πλαίσια του Κοινωνικού Κράτους και της Κοινωνικής Ασφάλισης. 
Συνεπώς, δεν νοείται ως κοινωνική ασφάλιση σύστημα δήθεν ‘ασφαλίσεως’ που αποστερεί τον πληθυσμό από την δυνατότητα Αξιοπρεπούς Διαβίωσης πάνω από το όριο της φτώχειας ( με κριτήρια πραγματικής οικονομίας ) ούτε σύστημα το οποίο υπονομεύει ή εξαφανίζει συνθήκες απασχόλησης και Ηθικής και Υλικής Εξύψωσης των εργαζομένων. 
ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΚΟΥΧΙΑΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ / ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ.
Το Ταμείο σας Παρανόμως και Αδιαφανώς Καρπώνεται το Περιουσιακό μου Στοιχείο στο Οποίο Επίσης Παρανόμως Δεν Έχω Πρόσβαση Ούτε Δυνατότητα Ελέγχου Επί της Διαχείρισης : 
Όπως έχει προαναφερθεί στην παρούσα, το ασφαλιστικό κεφάλαιο που έχει σχηματισθεί μέχρι σήμερα από κρατήσεις εις βάρος των αποδοχών μου  και / ή από εργοδοτικές εισφορές αποτελεί δικό μου περιουσιακό στοιχείο με όλη την έννοια Νομής και Κατοχής που διέπει το νομικό πλαίσιο της περιουσίας. Ενώ περιορισμός των Δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν χωρίς λόγους πραγματικής δημόσιας ωφέλειας και με αντίστοιχα ανταλλάγματα αντιβαίνει στα Ανθρώπινα μου Δικαιώματα και το προστατευόμενο από την ΕΣΔΑ και τα πρόσθετα πρωτόκολλα της Δικαίωμα μου στην Περιουσία και την έννοια της Ιδιοκτησίας.
Τα ασφαλιστικά ταμεία βάσει της νομοθεσίας που τα διέπει οφείλουν να δρούν ως διαχειριστές του ασφαλιστικού κεφαλαίου των ασφαλιζομένων σε αυτά με στόχο την αύξηση αυτού για την παροχή της μέγιστης δυνατής κάλυψης και συνταξιοδότησης. Οφείλουν δε να λαβαίνουν υπ’ όψιν τις κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες χωρίς όμως να καταλύουν την σχέση ανταποδοτικότητας ( έστω και μη αμιγούς ) ούτε και την αρχή της Ισότητας ανάμεσα σε Ταμείο και ασφαλισμένο. Δηλαδή, το να επιδίδονται τα ασφαλιστικά ταμεία σε αυθαίρετες περιστολές των παροχών και του ύψους των συντάξεων χωρίς να δίνουν την αντίστοιχη δυνατότητα στους υπόχρεους να προβάλλουν ουσιαστικά τις αντιρρήσεις τους και την δυνατότητα αντίστοιχης ανακοίνωσης αλλαγής της σχέσεως ανταποδοτικότητας είναι αντισυνταγματική όπως έχει ήδη κριθεί από το ΣτΕ σε συναφείς αποφάσεις. 
Εκτός της πρόδηλης αυτής αντισυνταγματικότητας και κατάφωρης περιστολής της οικονομικής μου Ελευθερίας αφού υπόκειμαι σε ένα τεχνηέντως μονοπωλιακό καθεστώς κρατικής ασφάλισης όπου λόγω διάκρισης βάσει του επαγγέλματος μου και της κοινωνικής μου τάξης μου άρεται η δυνατότητα επιλογής στο θέμα  της κρατικής ασφάλισης η οποία επιπλέον είναι και αυθαιρέτως δικτατορική αφού μου επιβάλλει αμάχητα και άνευ οποιασδήποτε νομικής αιτιολόγησης ή πληροφοριών που να βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και αντιλογιστικές / αναλογιστικές μελέτες, χωρίς καμμία δέσμευση εκ μέρους του Ταμείου ή ρήτρα αποζημίωσης ό,τι εισφορά κρίνει ότι συμφέρει «το ταμείο» και όχι τους ασφαλισμένους. 
Δηλαδή, κάθε μέσο ελέγχου της περιουσίας μου που την διαχειρίζεται το προσωπικό του ταμείου σας μου έχει αυθαιρέτως απαγορευθεί ενώ δεν γνωρίζω την κατάσταση της περιουσίας μου ούτε πού αυτή έχει επενδυθεί ώστε να μου αποφέρει κέρδος, πόσο μάλλον μεγιστοποίηση του πιθανού κέρδους από το κεφάλαιο αυτό. 
Όμως, αυτή η πρακτική καταπατάει πλήρως τα Δικαιώματα μου ως ιδιοκτήτη του ασφαλιστικού αυτού κεφαλαίου, μου προκαλεί τεράστια διαφυγόντα κέρδη και ζημίες αφού αφ’ ενός μου το αποσπάσατε βιαίως και εκβιαστικώς ( αφού δεν μου επιτρέπατε εργασία και ούτε καν ατομική Ελευθερία χωρίς την καταβολή του ) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον δικό μου οικονομικό και επαγγελματικό προσανατολισμό, συμπεριλαμβανομένης και της κοινωνικής μου / πολιτισμικής μου ανάπτυξης καθώς και αυτής της οικογενείας μου ή την δημιουργία καν οικογένειας.  Επίσης, το ικανό αυτό κεφάλαιο μου το αποστερήσατε περιορίζοντας μου έτσι την ανταγωνιστικότητα ως επαγγελματία σε κάθε περίπτωση ενώ ταυτόχρονα με τις επενδύσεις που ως ταμείο κάνατε σε επιχειρήσεις τρίτων, όπως π.χ. εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο, τράπεζες, κλπ, ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ  ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ, ευνοήσατε ίσως και πιθανούς ανταγωνιστές μου με τα δικά μου κεφάλαια εις βάρος των δικών μου επαγγελματικών συμφερόντων.
Επίσης, ουδεμία δυνατότητα πρόσβασης έχω στην πληροφόρηση για τις ενέργειες σας αυτές ενώ κάθε έννοια ανταποδοτικότητας εξαφανίζεται αφού εσείς νέμεστε και κατέχετε δική μου περιουσία για την οποία προσφέρετε ελάχιστα ή και καθόλου ανταλλάγματα ενώ επιπλέον εκβιάζετε για να αποσπάσετε τα ποσά αυτά εν είδει μαφιόζικης ‘προστασίας’ όπου ουσιαστικά με εξαναγκάζετε να πληρώνω για το Δικαίωμα μου στην Εργασία και μόνο αφού δεν καλύπτετε ούτε την ανάγκη μου για ασφάλεια της υγείας μου ούτε και για αξιοπρεπή σύνταξη. 
Όμως, βίαια απόσπαση περιουσιακού μου στοιχείου μέσω εκβιασμού ή απειλής, έλλειψη δυνατότητας ουσιαστικής αντιρρήσεως και δικαστικής προστασίας όσον αφορά την καταβολή εισφορών όταν αυτές είναι υπέρογκες, εξοντωτικές και γενικά άδικες και επαχθείς, χρήση της αποσπασμένης αυτής περιουσίας μου (  δηλαδή του ασφαλιστικού μου κεφαλαίου ) για ενίσχυση τρίτων άνευ οφέλους για εμένα ούτε οποιαδήποτε αποζημίωση σε περίπτωση απώλειας / μειώσεως του κεφαλαίου μου αυτού συνιστά απόσπαση νομής, κατοχής και κυριότητας δικής μου περιουσίας ( ήτοι εισόδημα που μου έχετε αποσπάσει με την δικαιολογία της κοινωνικής ασφάλισης ενώ δεν παρέχετε κοινωνική ασφάλιση όπως ανέλυσα ανωτέρω )  παρά την θέληση μου και υπό καθεστώς βίας, πράξη που εμπίπτει στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί απάτης, συνομωσίας για προσπορισμό χρηματικού οφέλους σε τρίτους, απιστία / παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση καθήκοντος, κατάχρηση κεφαλαίων, υφαρπαγή κεφαλαίων, κλοπή, υπεξαίρεση κεφαλαίων, χωρίς αυτό να περιορίζει και την αναφορά περαιτέρω αδικημάτων προερχομένων αποκλειστικά και μόνο από την δική σας δήθεν κοινωνική ασφάλιση η οποία ευθύνεται σε ικανότατο ποσοστό για την διάλυση του κοινωνικού ιστού και την ανθρωποκτόνο ανέχεια στην οποία υποβάλλετε τόσο τους συμπολίτες μου όσο και εμένα και τους οικείους μου.  Επίσης οι συνέπειες αυτών των ποινικών πράξεων έχουν αναντιρρήτως προκαλέσει τεράστια ηθική και υλική ζημία, ψυχικό άλγος, τρόμο, έκθεση σε κίνδυνο της ζωής και της ακεραιότητας μου και των οικείων μου, διαβίωση σε καθεστώς ομηρίας και δουλείας και άλλα.  

ΕΠΕΙΔΗ βάσει του νόμου 1599/1986 βασικός σκοπός των δημοσίων υπηρεσιών είναι η εξυπηρέτηση του Πολίτη και βάσει της νομολογίας ( π.χ. ΣτΕ 2724/1994 ) ως ΝΠΔΔ υποχρεούστε να απαντήσετε ουσιαστικά στο αίτημα μου 

ΕΠΕΙΔΗ το άρθρο 10Σ παρ. 1 εξασφαλίζει τόσο το Δικαίωμα μου της αναφοράς όσο και δημιουργεί έρεισμα στην γενική σας υποχρέωση να απαντάτε επί της ουσίας 

ΕΠΕΙΔΗ αφ’ ενός κατ’ άρθρον 47 παρ. 2 του νόμου 3713/1928 οφείλετε να τηρείτε τα άκρα των ορίων που προκύπτουν ιδίως από την αρχή της Ισότητας και τα πορίσματα της κοινής πείρας, αφ’ ετέρου κατά την κείμενη εγχώρια και διεθνή νομολογία καταπάτηση της αρχής της Ισότητας όσον αφορά την απαίτηση ανταπόκρισης σε αιτήματα και προσκλήσεις εκ μέρους μου προς τα εσάς όπως απαιτείται εκ μέρος του ταμείου προς τα εμένα σας καθιστά εκτός Συνταγματικής νομιμότητας και άρα παράνομους και αντισυνταγματικούς 

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με την κείμενη εγχώρια και διεθνή νομολογία η άσκηση κάθε φορολογική / εισφορολογικής πολιτικής είναι νοητή και νόμιμη μόνο υπό την έννοια της προστασίας και ενίσχυσης των ασθενεστέρων τάξεων, της άμβλυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων και την δικαιότερη κατανομή του πλούτου 

ΕΠΕΙΔΗ κατ’ άρθρον 22Σ η πολιτική που διέπει την εργασία και συνεπώς και την ασφάλιση οφείλει να εξασφαλίζει βιώσιμη εργασία με ηθική και υλική εξύψωση του εργαζομένου ανεξαιρέτως οποιασδήποτε διακρίσεως 

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με την κείμενη νομολογία του ΕΣ αλλά και του ΣτΕ καθώς επίσης και των διατάξεων της ΕΣΔΑ και των Προσθέτων Πρωτοκόλλων της στην έννοια της Περιουσίας η οποία προστατεύεται από τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Σύνταγμα περιλαμβάνεται και το ασφαλιστικό μου κεφάλαιο 

ΕΠΕΙΔΗ όπως φαίνεται από την οικονομική έκπτωση των  ασφαλισμένων και των συνταξιούχων σας καθώς και την διάλυση του κοινωνικού ιστού δεν ασκείτε ούτε κοινωνική πολιτική ούτε πραγματοποιείτε κοινωνική ασφάλιση 

ΕΠΕΙΔΗ επίκληση τίτλου ή ιδιότητας χωρίς την ουσιαστική πραγματοποίηση των λειτουργιών και ενεργειών και στόχων που συνεπάγονται τον τίτλο και την ιδιότητα αυτή συνιστά αντιποίηση ιδιότητας και απάτη 

ΕΠΕΙΔΗ εισφορές καταβληθείσες υπέρ κοινωνικής ασφαλίσεως άνευ απολαβής της κοινωνικής αυτής ασφαλίσεως όπως αυτή ορίζεται σύννομα με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που απολαμβάνουν υπερνομική ισχύ συνιστά παρανόμως απαιτητές και υπεξαιρεμένες εισφορές 

ΕΠΕΙΔΗ οφείλετε να συμμορφωθείτε άμεσα σε όλα τα ανωτέρω δυνάμει της Διεθνούς κειμένης νομοθεσίας και της Διακήρυξης της Φιλαδελφείας (Ν.Δ. 399/1947) και του Καταστατικού Χάρτου της Διεθνούς Οργανώσεως Εργασίας ΦΕΚ 183, τ.Α΄ 

ΕΠΕΙΔΗ πληρωμή για παράνομες ενέργειες συνιστά επικύρωση και αποδοχή των παρανόμων αυτών ενεργειών και αποδοχή του παρανόμου καθεστώτος 

ΕΠΕΙΔΗ μη πρόσβαση στην περιουσία μου και απαγόρευση ελέγχου μου των διαχειριστών της περιουσίας μου με όλα τα Δικαιώματα που ο νόμος παρέχει σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστά αφ’ ενός κατάλυση της αρχής της Ισότητας και αφ’ ετέρου καθεστώς υπεξαίρεσης και κλοπής 

ΕΠΕΙΔΗ ο ουσιαστικός έλεγχος των ενεργειών της διοίκησης δικής μου περιουσίας και συμφερόντων αποτελεί κατοχυρωμένο μου Δικαίωμα της ιδιοκτησίας, της Οικονομικής μου Ελευθερίας, της Πρόσβασης σε Πληροφορίες επί των οποίων έχω άμεσο έννομο συμφέρον 

ΖΗΤΩ 

να μου κοινοποιήσετε με πρωτόκολλο παραλαβής το ακριβές ασφαλιστικό μου κεφάλαιο, που και πώς έχει επενδυθεί και τί αποδόσεις έχει φέρει 
το σύνολο ισολογισμών, αναλογιστικών μελετών και κάθε άλλης οικονομικής και νομικής αιτιολόγησης για το ύψος των εισφορών που απαιτείτε από εμένα ως ασφαλισμένο στο ταμείο σας 
τις εγγυήσεις και ρήτρες και άλλες δυνατότητες αποζημίωσης για κάθε απώλεια του ασφαλιστικού μου κεφαλαίου 
λίστα ονομάτων υπευθύνων διοικητών, γγ, υπουργών και άλλων διαχειριστών του ασφαλιστικού μου κεφαλαίου και της όποιας απορρέουσας περιουσίας από αυτό
τους αποδέκτες των επενδύσεων που έκανε το ταμείο με το ασφαλιστικό μου κεφάλαιο σε τρίτους, τα κέρδη ή ζημίες που προεκλήθησαν από αυτές τις επενδύσεις / τοποθετήσεις και τυχόν ρήτρες και απαίτηση αυτών
πλήρη αιτιολόγηση με συνοδευόμενες επιστημονικές / τεχνοκρατικές μελέτες που να στοιχειοθετούν την αιτίαση σας ότι πραγματοποιείτε κοινωνική πολιτική και κοινωνική ασφάλιση, ή την ωφέλεια των ασφαλισμένων στο ταμείο σας με πραγματικά δεδομένα εντός της πραγματικής οικονομίας 
τρόπους παροχής εκ μέρους σας ανταλλαγμάτων και υπηρεσιών που να αντισταθμίζουν την όποια περιστολή της περιουσίας μου από δικές σας ενέργειες 
τρόπο αποζημιώσεως μου για τα διαφυγόντα κέρδη και τις ζημίες που έχω υποστεί και υπόκειμαι λόγω αφ’ ενός των υπέρογκων απαιτήσεων σας και αφ’ ετέρου του εργασιακού εκβιασμού, απομόνωσης και περιορισμού της ανταγωνιστικότητας που πραγματοποιείτε 
πλήρη απολογισμό της διαχείρισης και των διοικητικών πράξεων και επιχειρησιακών επιλογών που πράξατε από τουλάχιστον την δική μου έναρξη ασφάλισης στο ταμείο σας με κέρδη και ζημίες, αναλογιστικές μελέτες, όφελος του ταμείου σε επίπεδο εσόδων εξόδων και πλήρης κατάλογος του προσωπικού του ταμείου και της αστικής ευθύνης που φέρουν από την άσκηση των καθηκόντων τους
ικανό χρονικό διάστημα ώστε να μελετήσω τα έγγραφα, ντοκουμέντα και αιτιάσεις που θα μου παραθέσετε με δικούς μου τεχνικούς συμβούλους


ΒΑΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΜΗΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΟΤΙ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟ ΣΩΡΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 

ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΚΑΘ’ ΕΠΙΤΑΞΙΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ( ΑΡΘΡΟ 120Σ ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΩ ΣΕ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΑΣ ΑΜΑΧΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΜΑΧΗΤΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ( ΑΡΘΡΟ 4Σ ) ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ.

Μέχρι την παροχή πληροφοριών που ζητώ, και την ικανοποίηση του συνόλου των Δικαίων και Νομίμων και Συνταγματικών αιτημάτων μου και την πλήρη στοιχειοθέτηση των αιτιάσεων σας νομίμως με νομικό σκεπτικό μετά λύπης μου σας πληροφορώ ότι δεν θα προβώ σε καμμία καταβολή οποιασδήποτε απαιτήσεως σας νομίμως και φυσιολογικώς.

Επίσης σας ενημερώνω ότι εάν δεν μου παράσχετε λόγω επείγουσας κατάστασης και απειλής της Ζωής και Ακεραιότητας μου λόγω της ειδεχθούς κατάστασης διαβίωσης στην οποία συμβάλλετε ικανά εντός 15 ημερολογιακών ημερών, θα καταφύγω στην Δικαιοσύνη εγχωρίως και διεθνώς προς προάσπιση αυτής της ίδιας της υπάρξεως μου και των οικείων μου αλλά και επίσης υπέρ της ακεραιότητας του Κράτους Δικαίου της Χώρας μου. 

Επιφυλασσόμενη /ος παντός Νομίμου Δικαιώματος μου,

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται καθώς και να αντιγράψει το περιεχόμενο αυτής ολόκληρο στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει 

Υπογραφή : ________________________________________

Ονοματεπώνυμο : _____________________________________

Ημερομηνία : ________________________________________

http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=322
www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ