Html cript Free Code

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ


Περίπου 170 ακίνητα "περνάνε" στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων προκειμένου στη συνέχεια να πωληθούν ή / και να ενταχθούν στο σχέδιο τιτλοποίησης που προωθείται.
Μεταξύ των ακινήτων περιλαμβάνονται τα ακίνητα που στεγάζουν τα
Μεταβιβάζονται, επίσης, στο ΤΑΙΠΕΔ το «Αρχοντικό Ξηραδάκη» και το «Αρχοντικό Μουσλή» στη Μακρυνίτσα Πηλίου, το «Αρχοντικό Ευαγγελινάκη» στις Μηλιές Πηλίου. Στη λίστα περιλαμβάνονται και ακίνητο στις Πηγές Λούρου του δήμου Δωδώνης, η «Ακτή Μπάτη» με τις εγκαταστάσεις κάμπινγκ στην Καβάλα, ακίνητο του ΕΟΜΜΕΧ επί της Λεωφ. Κηφισίας 207 στο Μαρούσι καθώς και παραθαλάσσια οικόπεδα στην Ασπροβάλτα και στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης.

Στη λίστα με τα 170 ακίνητα βρίσκονται οικόπεδα και κτίσματα από σχεδόν ολόκληρη τη χώρα και κυρίως από τουριστικές περιοχές.
Για παράδειγμα τουλάχιστον πέντε παραλιακά οικόπεδα στο νομό Πιερίας, περί τα 30 παραλιακά οικόπεδα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, ακίνητα σε νησιά όπως η Ρόδος, η Κρήτη, η Κως, η Σαλαμίνα και η Ζάκυνθος, οικόπεδα σε Ναύπλιο και Μεσολόγγι, οικόπεδο και κτίσμα στο Μικρολίμανο, κλπ.
Με βάση τη συμφωνία με την τρόικα μέχρι το τέλος του έτους στο ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να έχουν μεταβιβαστεί περί τα 1.000 ακίνητα τα οποία θα αποτελούσαν και τη «μαγιά» για το σχέδιο τιτλοποίησης ή άλλη εναλλακτική λύση αξιοποίησης της κρατικής ακίνητης περιουσίας (όπως η σύσταση επενδυτικής εταιρείας).

www.estetbroker.blogspot.com
*Τα σχόλια δημοσιέυονται άκριτα με την προυπόθεση ότι είναι κόσμια και διευκολύνουν τον διάλογο μεταξύ των αναγνωστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ