Html cript Free Code

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

220.000.000 ΛΙΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΩΝ

 Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε την χρηματοδότηση με  £ 220 εκατομμύρια  για να συμβάλει στην κατασκευή 14.000 νέων  προσιτά οικονομικών κατοικίων σε όλη τη χώρα.

 69 διαφορετικές ενώσεις στέγασης και  προγραμματιστές θα λάβουν ένα μερίδιο της χρηματοδότησης και οι εργασίες για τα νέα ακίνητα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2015, και  θα ολοκληρωθούν  το 2017.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος των ευρύτερων προσπαθειών της κυβέρνησης τη Βρετανίας για κτίρια, τα οποία θα βοηθήσουν στην ταχύτερη ανάπτυξη σε ετήσιο  ρυθμό προσιτών κατοικιών για δύο δεκαετίες.

 Οι Οικοδομικοί συνεταιρισμοί και οι προγραμματιστές που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα εγγύησης θα λειτουργούν πλέον με την προσιτή Χρηματοδοτήση Στέγης πλέον που θα λειτουργεί παράλληλα με κονδύλια επιχορήγησης σήμερα.

 «Χαίρομαι που είμαστε έτοιμοι και παραδίδοντας αυτο το πρόγραμμα που είναι ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια της κυβέρνησης συνασπισμού για τον ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης και επένδυσης στην οικονομικά προσιτή στέγαση που έχουμε προτάξει  εδώ και 20 χρόνια. Είναι ζωτικής σημασίας να οικοδομήσουμε πιο προσιτά σπίτια στη Βρετανία.

Η οικονομικά προσιτή στέγαση με εγγυήσεις θα συμβάλει στην αύξηση της προσφοράς, φροντίζοντας κατοικίες να είναι καλής  ποιότητας και να είναι είναι διαθέσιμη σε οικογένειες που εργάζονται σκληρά σε όλη τη χώρα », δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Nick Clegg.

 Ο Υπουργός Στέγασης Mark Prisk είπε ότι οι εγγυήσεις για την προσιτή στέγαση είναι μέρος ενός ευρέως φάσματος μέτρων για την Βρεττανία.
 Περιλαμβάνει επίσης £ 19.5 δισεκατομμύρια δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις σε ένα προσιτό πρόγραμμα σπίτιων που είναι σε καλό δρόμο για να παραδώσει 170.000 νέα σπίτια από το 2015 ενω επίσης και £ 3.300.000.000 ανακοινώθηκαν  για τις προβλεπόμενες δαπάνες για την υποστήριξη της παράδοσης των 165.000 νέων προσιτών σπιτιών από το 2015.

 Επιπλέον, υπάρχουν £ 474 εκατομμύρια για να βοηθήσουν την επανεικίνηση , σε τοπικό επίπεδο που υποστηρίζεται με μεγάλης κλίμακας προγράματα ανάπτυξης ανάπτυξη και μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα έχει βοηθήσει να επανεκινηθεί η οικονομία με περίπου  50.000 νέες κατοικίες, και £ 1.000.000.000 με συγκέντρωση στο ταμείο που αφορα την βοηθεια  στην οικοδόμηση κατοικιών ειδικά για ιδιωτική ενοικίαση.

 «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο κύμα των χορηγήσεων μέσω αυτού του προγράμματος με £ 220.000.000 χρηματοδότηση της κυβέρνησης έτσι ωστε να συμβάλει στην επίτευξη σχεδόν 14.000 νέων κατοικίων.  

 Η κατανομή της χρηματοδότησης θα επιτρέψει στις οργανώσεις σε όλη τη χώρα για να επιτρέψη την αξιοποίηση της γης , και να παίξει ζωτικό ρόλο στο να πάρει η Βρετανία κτιριακή ανάπτυξη ενω ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας που χρειάζεται η χώρα », πρόσθεσε ο Prisk.

Το εντυπωσιακό έιναι ότι στην Ελλάδα μεθοδέυεται καθημερινά το πλιάτσικο κατά των επενδυτών σε ακίνητη περιουσία ενώ Παγκοσμίως όλοι προστατέυουν πασει θυσία χρηματοδοτώντας τους επενδυτές σε ακίνητα...Άραγε ως πότε ;;

www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ