Html cript Free Code

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΣΣΣΣ....ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΠΑΤΕΡΕΣ !!

 Η Έκθεση-Fair "Όλα τα ακίνητα της Τουρκίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων" θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκθέσεων της κυβέρνησης της Μόσχας σε 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2013!

   
Οι συμμετέχοντες της έκθεσης-Έκθεση θα είναι οι προγραμματιστές και οι κτηματομεσίτες της Τουρκίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Μέσα σε 2 ημέρες θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν τα έργα ανάπτυξης και ακίνητης περιουσίας των χωρών τους Ρώσους αγοραστές επικεντρώνοντας στην απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

   Προς το παρόν, η Τουρκία είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των Ρώσων, όπως για τον τουρισμό και για το σκοπό της αγοράς ακινήτων, δεδομένου ότι είναι μια χώρα με εκπληκτική φύση, όμορφες παραλίες και τις εξωτικές πόλεις.

   
Κάθε επισκέπτης της έκθεσης-Fair "Όλα τα ακίνητα της Τουρκίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων" θα είναι σε θέση να πάρετε μια πλήρη ιδέα της ιδιοκτησίας από τους προγραμματιστές της Τουρκίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, να διαβουλεύεται με εμπειρογνώμονες, καθώς και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των επιχειρήσεων απο τις οποίες εκπροσώποι των εταιρειών θα  μιλήσουν για τα χαρακτηριστικά των περιφερειών και των νομικών πτυχών της αγοράς ακινήτων σε αυτές τις χώρες στην παρούσα χρονική στιγμή.

   
Στις ημέρες της έκθεσης οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν σε περιοδεία Business για να επισκεφτουν  ακίνητα στην Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς επίσης και να έχουν μια έκπτωση για την αγορά ακινήτων από προγραμματιστές και εταιρείες!

   
Στα πλαίσια του προγράμματος οι συμμετέχοντες των επιχειρήσεων της Έκθεσης-Εκθέσεις θα είναι σε θέση να πει τον αγοραστή για όλες τις νομικές πτυχές της πραγματικής αγοράς ακινήτων στη χώρα τους, για να παρουσιάσει την εταιρεία τους ή να μοιραστούν εμπειρίες με τους επαγγελματίες της αγοράς ακινήτων.

  
Θα υπάρχει πρόγραμμα ψυχαγωγίας, τουρκικοί χορόι και αναψυκτικά ......!
Πηγή ;makingbrand.com
**********************************************
Αναρωτιέται κανείς εκτός από συμετοχή σε μπουφέδες με ελαφρύ γέυμα, και τηλεπάνελς (στασίδια)  οι δικοί μας συνδικαλιστές κάνουν κάτι άλλο για τον κλάδο;;

www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ