Html cript Free Code

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ !!!


Αθήνα 9/7/2013
Καμία προσφορά δεν ΄'εγινε για την κατασκευή του Τεμένους σήμερα στην Βατατζή.
Παρά το ότι το διατυμπανίζουν ,παρά το ότι έστειλαν ΜΑΤ λόγω της συγκέντρωσης κόσμου προφανώς οι μεγαλοκατασκευαστές απέφυγαν την σύγκρουση με το κοινό αίσθημα των Ελλήνων.
Αναμένουμε τον νέο ορισμό Δημοπρασίας.

Η ανακοίνωση των μελλών του ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ   

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 το πρωί, πρόκειται να διενεργηθεί ο ανοιχτός διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.

Η «ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού» σας προσκαλεί στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 8:30 π.μ., έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) όπου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός (Βατάτζη 37, 114 72 Αθήνα).

Καλούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολίτες να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν ενάντια στην μεθοδευμένη και οργανωμένη αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από εντεταλμένους ισλαμιστές εποίκους που θέλουν να καταλάβουν την Ελλάδα.

Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!

Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στην μνήμη των παππούδων μας!
Αυτήν την μάχη θα την κερδίσουμε ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ!

Για λεπτομέρειες παρακαλούμε ενταχθείτε στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί κατά της κατασκευής του μουσουλμανικού τεμένους: https://www.facebook.com/groups/OxiTzami/


Η δημοπρασία εκρίθη ΑΓΟΝΗ, καθ' ότι ΟΥΔΕΜΙΑ προσφορά κατετέθη!
Από τις ΔΕΚΑ ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες, που τόλμησαν και πλησίασαν τον χώρο της ΕΥΔΕΚ διά των εκπροσώπων τους, ουδέ μία κατάφερε να εισέλθει στην υπηρεσία και να καταθέσει φάκελο προσφοράς!
Ακόμη και όταν κάποιοι εξ αυτών κάλεσαν την ΥΑΤ που εβρίσκετο εκεί για την προστασία τους (ή την με συνοδεία είσοδό τους στην υπηρεσία), πάλι δεν μπόρεσαν να εισέλθουν.

Εν τω μεταξύ είχε πρωτοκολληθεί στην υπηρεσία η ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ για την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της δημοπρασίας που την καθιστά να τελεί εν αναμονή της εκδίκασης της αποφάσεως για την ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ του νόμου 3592/2006, περί ανεγέρσεως τεμένους στον Βοτανικό.

Ευχαριστούμε όλους και παραμένουμε σε επαφή για τις επόμενες κινήσεις μας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΜΜΕ
Η κατασκευή του πρώτου επίσημου μουσουλμανικού τεμένους δημοπρατείται σήμερα από το υπουργείο Υποδομών.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 946.000 ευρώ και έχει προθεσμία ολοκλήρωσης τους έξι μήνες.
Το κτίριο θα βρίσκεται σε χώρο 17 στρεμμάτων στον Βοτανικό στη θέση παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του Ναυτικού, ενώ δεν θα είναι ορατό από την Ιερά Οδό.
Γύρω από αυτό θα υπάρχουν υποστηρικτικοί χώροι γραφείων και χώρος πρασίνου, ενώ δεν προβλέπεται κατασκευή μιναρέ.


www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ