Html cript Free Code

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

H ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ HEADS FUND ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ DEUTCH BANK

Λονδίνο / Νέα Υόρκη, 1 Ιούλη 2013
https://www.db.com/medien/en/content/4238_4450.htmΗ Deutsche Bank με έρευνα αναδεικνύει την μεγαλη έμφαση των επενδυτών σχετικά με τα Hedge Fund τα οποία χρήζουν επιχειρησιακή υψηλή επιμέλεια.Η Deutsche Bank ταυτίζει σήμερα, το διαρκώς μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό περιβάλλον ,ως τον πιό σημαντικό παράγοντα που αναδεικνύει την αυξανόμενη σημασία ελέγχου των επιχειρησιακών σημείων αναφοράς  μεταξύ των επενδυτών των hedge funds.  

Η Δεύτερη ετήσια επιχειρησιακή έρευνα του Hedge Ομίλου της Deutsche Bank Consulting Ταμείου  ,στην οποία ρωτήθηκαν οι επενδυτές που αντιπροσωπεύουν συνολικά πάνω από $ 2.13tn των συνολικών περιουσιακών στοιχείων, με κατανομή των hedge funds άνω των $ 724bn, δείχνει ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα κατατάσσουν τη συμμόρφωση ενός ταμείου και το κανονιστικό πλαίσιο ως την κορυφή προτεραιότητα για το 2013.

Στην Επιχειρησιακή επιμέλεια συνέχιζει να αυξάνεται η ανάγκη ελέγχου και ένα συντριπτικό 70% των ODD ομάδων  έχουν πλέον ρητή εξουσιοδότηση να έχουν  βέτο στην απόφαση λήψης της επενδυτικής διαδικασίας, η οποία ασκείται σχεδόν απο το 10% των διαχειριστών.


 Σε μια περαιτέρω ένδειξη της επιρροής ODD ομάδες κατέχουν πλέον, το 63% των επενδυτών δεν θα επανεξετάσει την επένδυση σε ένα ταμείο προηγουμένως άσκησε βέτο από την ODD ομάδα.Τα Περαιτέρω highlights της έρευνας περιλαμβάνουν:

    
Οι επενδυτές δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο βάθος και το εύρος των ODD στην ομάδα τους - το δε 80% των ερωτηθέντων έχουν μια ειδική ODD ομάδα και οι επενδυτές διεξάγουν κατά μέσο όρο 50 έρευνες που διευθυντής τους εξετάζει ένα έτος
    
Οι επενδυτές στρέφονται όλο και περισσότερο στις δαπάνες του Ταμείου - Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων έχουν μικρή ή καμία ανοχή για τις δαπάνες, όπως τομείς της έρευνας που σχετίζονται με ταξίδια ή αποζημίωσεις των εργαζομένων που χρεώνεται στο ταμείο.  

40% των ταμείων δέχονται επιβαρύνσεις, όπως regulatory reporting
   

Μια  Ανεξάρτητη διακυβέρνηση πλέον  αναμένεται -
 Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων προτιμούν τουλάχιστον τρεις διευθυντές στο διοικητικό συμβούλιο μεταξύ των οποίων δύο ανεξάρτητους διευθυντές.  
Σχεδόν το ένα τέταρτο των  βέτο σε μια επένδυση οφείλεται στην έλλειψη ανεξάρτητης διακυβέρνησης
    Οι
Start-up διαχειριστές πρέπει να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό και τη διαδικασία - επένδυσης στο ανθρώπινο κεφάλαιο με κατάλληλο διαχωρισμό καθηκόντων έτσι ακριβώς όπως κατατάχθηκαν ως τις δύο πρώτες επιχειρησιακές προτάσεις για την εκκίνηση και τις αναδυόμενες διαχειριστές


    
Οι διευθυντές θα πρέπει να περιμένουν μια διεξοδική επανεξέταση των εργασιών τους κατά τη διάρκεια της επιτόπιας επίσκεψης .


 Σχεδόν το 60% των επενδυτών επιβλέπουν παρατηρούν καθημερινές λειτουργίες κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ODD κριτικής, χρησιμοποιώντας μια τακτική προσέγγισης τύπου  «χαίρεις εμπιστοσύνης, αλλά ελέγχεσαι »  για την επικύρωση των όσων διαχειριστές εκφράζουν στην τεκμηρίωσή τους. Ο Daniel Caplan, Ευρωπαϊκό επικεφαλής της Global Finance πρωθυπουργός της Deutsche Bank, δήλωσε: «Τα hedge funds έχουν δει εντυπωσιακά καθαρές εισροές από θεσμικούς επενδυτές κατά το τρέχον έτος και λειτουργούν αποτελεσματικά λόγω των ομάδων επιμέλειας που είναι τώρα ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας λήψης των επενδύσεων."Ο Pam Kiernan, Επικεφαλής Συμβουλευτικών των  Hedge Fund της Deutsche Bank, δήλωσε: «Η έρευνα αυτή δείχνει τη μεγάλη σημασία της λειτουργίας που χρήζουν τα hedge funds, όπως και η βιομηχανία που βιώνει μια συνεχή εξέλιξη.  Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι οι ομάδες αυτές έχουν προχωρήσει στην εκλέπτυνση και παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το πώς διαχειριστές μπορούν να προετοιμαστούν για το δρόμο. "Η έρευνα συμμετείχαν 68 θεσμικοί φορείς των επενδυτών σε παγκόσμιο επίπεδο αντιπροσωπεύουν πάνω από $ 2.13tn των συνολικών περιουσιακών στοιχείων, με κατανομή των hedge funds άνω των $ 724bn, συμπεριλαμβανομένων των συμβούλων, κληροδοτήματα, δημόσιες συντάξεις, κρατικά επενδυτικά ταμεία, fund of funds, οι ιδιωτικές τράπεζες και τα γραφεία της οικογένειας.

 63% των ερωτηθέντων διαχειρίζονται περισσότερα από 1 δισ. δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία των hedge funds υπό διαχείριση.Deutsche Bank AGPress & Media Relationswww.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ