Html cript Free Code

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΠΑΓΩΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ;; TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ;

Η ΕΙΔΗΣΗ  Πάγωμα αντικειμενικών αξιών


Η ανωτέρω είδηση τι σημαίνει για τους επενδυτές ακινήτων ;;
 Αρχικά τίποτα ...... απλώς "ακούμε " μέσω επικοινωνιακών φερέφωνων ανοικτές κυβερνητογερμανικές σκέψεις προς εκτίμηση και  με προπαγανδιστική μεθοδολογία.

Σε μια οικονομική αγορά που καταβαραθρώνεται με συγκεκριμένο σχέδιο "success story" δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να πειράξεις την "επιτυχία".

Με 7.500 αγοραπωλησίες το εξάμηνο 2013 συμπεριλαμβανομένων γονικών παροχών ,κληρονομητηρίων σύμφωνα με επίσημα στοιχεία Συμβολαιογραφικά αντιλαμβανόμαστε την "δικαίωση" των επιλογών της κυβέρνησης του προτεκτοράτου της Γερμανίας. Για να υπάρξει συγκρίσιμο μέγεθος θα αναφερθούμε σε 175,000 αγοραπωλησίες το 2012 !!!!.

Έχοντας αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο για την μεθοδολογία που ακολουθείται ( πως γίνεται το πλιάτσικο σωστά)από τα φερέφωνα της Τρόικας και των Τραπεζικών επιχειρήσεων ,ας συνοψίσουμε τα πως και τα γιατί απαξιώνεται η γη ως επίσης και ποιες είναι οι εναλλακτικές μέθοδοι πραγματικής ανάπτυξης εάν κάποιος ήθελε να δημιουργήσει ζώνες ανάπτυξης με προοπτική και κοινωνική αποδοχή..
 ΤΟ ΣΉΜΕΡΑ

 *Εκατομμύρια επενδυτές ,έχουν επενδύσει τα χρήματα τους σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα σαν μικροϊδιοκτήτες ,ενώ το κράτος επιδιώκει να την περάσει με διάφορες μεθοδολογίες, σε "επενδυτές" απαξιώνοντας στο σύνολο τους τα εκατομμύρια των επενδυτών σε ακίνητα μεταφέροντας την περιουσία τους σε ευτελή τιμή σε ακτήμονες που κατέχουν τίτλους γης. (ποιός κατέχει τίτλους γης),

   * Η απαξίωση των επενδυτών της ακίνητης περιουσίας τους  οδηγεί σε μαρασμό την ίδια την οικονομία σε μεγέθη μακροοικονομικά, επικυρώνοντας έτσι την επικυριαρχία των τιτλούχων γης,οι οποίοι μπορούν και περιμένουν ,.ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μεταναστευτικό κλίμα στους εναπομείναντες να διεκδικήσουν την επένδυση που έκαναν τα πρότερα χρόνια οξύνοντας έτσι την σχέση ισοζυγίου εργαζομένων και συνταξιούχων πολιτών .
 
    *Η μονομερής ανάπτυξη τα περασμένα χρόνια σε ακίνητη περιουσία και ο εγκλωβισμός των επενδυτών σε σταθερές αξίες ακινήτων δημιουργεί ανισορροπία στην μεθοδολογία ισόρροπης ανάπτυξης της οικονομίας ,η οποία γίνεται έντονα έκδηλη στα ισοζύγια πληρωμών .

    * Η διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος από τους κομματικούς μηχανισμούς έχει ως αποτέλεσμα την "πίεση" για δημοσιονομική προσαρμογή μέσω Μνημονίων κ.α.

ΤΟ ΑΎΡΙΟ

 * Οι τίτλοι γης θα περιέλθουν με Αγγλικό δίκαιο εις χείρας τρίτων (κοράκια αρπάζουν την περιουσίατων Ελλήνων)  στοχεύοντας στον κατακερματισμό τύπου Κόσσοβο της Ελληνικής επικράτειας.

 * Ο μέχρι σήμερα Έλληνας επενδυτής σε ακίνητο εκτός του ότι θα χάσει την επένδυση του με την μεθοδολογία απαξίωσης της εργασίας του και τον ευτελισμό της ανταπόδοσης της εργασίας του
( μεροκάματο Βουλγαρίας) δεν θα είναι σε θέση ποτέ να αναπληρώσει την χαμένη επένδυση του .

* Η απαξίωση η ηλικιακή των ακινήτων ως και η αποδόμηση του εργατικού Ιστού θα φέρει φαινόμενα τύπου Detroit (η καταστροφή του detroit) και μάλιστα από ένα κράτος που στοχευμένα  έχει χάσει την Εθνική του πλέον συνείδηση αλλά  και δεν μπορεί να τυπώσει χρήμα πληθωριστικό όπως η ΗΠΑ διασώζοντας ότι μπορεί να διασώσει ,αφήνοντας  έτσι την βάρκα χωρίς κουπιά καταμεσής του ωκεανού σε φουρτούνα.

 *Στην προσπάθεια ολοκληρωτικής απαξίωσης της "επενδυτικής" αξίας των ακινήτων θα υπάρχει και νέος κύκλος φορολόγησης των ακινήτων με δευτερευούσης σημασίας αλλά ουσιαστικής σημασίας στην στοχευμένη απαξίωσης στην επένδυση αλλά και τους μέχρι και σήμερα επενδυτές σε ακίνητη περιουσία, όπως αύξηση του λογαριασμού της ΔΕΗ ,έμμεσους φόρους σε τσιγάρα , ποτά , υποχρεωτική έκδοση νέων πιστοποιητικών πχ περί μολύβδου στο νερό ,περί σεισμικότητας κα.  

*Τα φιλέτα θα καρπώνονται από "επενδυτές"  με την συνενοχή του κράτους των 152 βολευτών δημιουργώντας νομικό δεδικασμένο που θα αιτιολογεί διεθνή δικαστήρια άρα και περαιτέρω καταστροφή της συνοχής του Ελληνικού κράτους προς όφελος των Διεθνιστικών Τραπεζιτικών κύκλων.

*Η γη η εναπομείνασα θα καταγραφή αφού πρωτίστως υπάρξει το νομικό καθεστώς που θα επιτρέπει την υφαρπαγή αλλά κα την φορολόγηση από "επιτροπές" με υψηλή δεοντολογία ως προς την προώθηση τους σε συμφέροντα διεθνή.

Η ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ  

Δεν υπάρχει θεραπεία που είναι άμμεση, κατ επέκταση χρειάζεται Εθνικός σχεδιασμός σε βάθος χρόνου 30ετιάς κάτι που κάνουν όλο τα κράτη της G20 ενώ εμείς μένουμε χωρίς συνεόηση έστω και στα βασικά από τα πολιτικά κόμματα..

Η διασπορά κινδύνου είναι πρωταρχικής σημασίας κάτι που αυτόματα παραπέμπει σε αρκετές εναλλακτικές πηγές και τρόπους ανάπτυξης . Η επικέντρωση αποκλειστικά σε Τουριστική Βιομηχανία ή Αγροτική Οικονομία θα αποφέρει εκ νέου εγκλωβισμό των πόρων .

Η Ελληνική γεωστρατηγική θέση δημιουργεί σε συνδυασμό ,με τους πόρους του υπεδάφους ένα εκρηκτικό μίγμα προσδοκώμενης ανάπτυξης και υπεραξίας της Ελληνικής γης κάτι που πρέπει να διαφυλαχτεί σαν   ανταπόδοση σtην νέα γενιά που ακολoυθέι για την καταστροφή που με την εσωστρέφεια και τον εγωκεντρισμό δημιουργήσαμε αφήνοντας καμένη γη στους νέους  .

Υπάρχει ένα δυναμικό που επιμελώς δεν αναφέρεται σε καμία αναφορά κυβερνητική και αφορά τον συνδυασμό ανάπτυξης μέσω της ναυτιλίας και των ναυπηγοεπισκευαστικών Ζωνών που η Ελλάδα έχει και την γνώση και την θέση να εξυπηρετήσει την Διεθνή Ναυτιλία σε βάρος των χωρών που παραδοσιακά απειλούν την Ελληνική επικράτεια. 

Η χρηματοδότηση επενδυτικών προγραμμάτων μέσω ΕΣΠΑ - ΤΕΜΠΕ -ΤΑΜΕΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΉΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κα. έχει δείξει ότι μόνο καταστροφή φέρνει δεομένου ότι  η ανάλυση στόχων και η επενδυτική ευκαιρία γίνεται βορά για όλους εκείνους που εποφθαλμιούν για να υφαρπάξουν την μελέτη και την τεχνογνωσία που παρέχεται για "αξιολόγηση" .
Πέραν αυτού η οποιαδήποτε 'εκτίμηση" και γνωμοδότηση" γίνεται προς όφελος του Ταμείου και σε καμία περίπτωση προς όφελος του επενδυτή, και ιδιαιτέρως του μικροεπενδυτή, καθιστώντας τον ευάλωτο στις κατευθύνσεις που το εκάστοτε ταμείο επιδιώκει .
Κατ επέκταση οι «επενδυτές» πρέπει και μπορούν να δημιουργήσουν Ταμέια που να μην παρεμβαίνει το κράτος χωρίς να υποχρεώνονται να αγοράζουν κρατικά ομόλογα κ.α. και να μην έχουν επικεφαλής πολιτικά ιστάμενους καρεκλοκένταυρους .

 Η 'αγορά" οφείλει και πρέπει να είναι ανοικτή σε όλους που προσπαθούν να δημιούργησαν έξω από Τραπεζικών συμφερόντων επιχειρήσεις που δημιουργούν συνθήκες εγκλωβισμού των επενδυτών σύμφωνα με τα συμφέροντα τους αγνοώντας τον παράγοντα άνθρωπο .

Η αγορά ακινήτων είναι ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης αλλά χωρίς μακροπρόθεσμη πολιτική , χωρίς σταθερό φορολογικό νομοσχέδιο ,αλλά με κάθε λογής νομοσχέδια εναλασσόμενα ανα εβδομάδα αναλόγως των προσδοκιών των κυβερνητικών εκπροσώπων δεν μπορεί το Κράτος να αναπτυχθεί .  

Η επικινδυνότητα αυτής της κυβέρνησης σε συνδιασμό με την αστάθεια την Διεθνή επιβάλει την Θεραπεία του ασθενούς με διαφορετικά πρόσωπα και διαφορετικό μίγμα πολιτικών επιλογών πρίν ζήσουμε ιστορικά καταστροφικές στιγμές με την συνενοχή των «μεγάλων» δυνάμεων όπως το 1922 στην Σμύρνη .

 
la sfida
 

www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ