Html cript Free Code

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΙΟΣ 2013



Με μείωση κατά -1,6% έπεσε ό δείκτης α υλών σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχέια της ΕΛΣΤΑΤ       Δείκτης υλικών οικοδομής
Απο τα χαρακτηριστικά που έχουν ενδιαφέρον είναι η άυξηση στις κλειδαριές ενδεικτικό της ανασφάλειας που ζουν  οι Ελληνες πολίτες εξ αιτίας της κυβερνητικής πολιτικής . Επίσης ενδιαφέρον έχει και το success story αυξηση κατα 12% του απαράιτητου καταναλωτικού αγαθού που παρέχει η ΔΕΗ !!!.

Ταυτόχρονα με την -40% μέιωση της επιχειρηματικής οικοδομικής δραστηριότητας ενδιαφέρον έχει και η παραμονή των τιμών σε παλαιότερα επίπεδα  που μπορεί να ερμηνευτέι σαν απόροια του  ισχυρού lobby που αντέχει στην πίεση της εσκεμένα παρατεταμένης κρίσης, προς απαξίωση των τιμών της ακίνητης περιουσίας,  ή δευτερευόντως ως αδυναμία μέιωσης των τιμών μεταπώλησης λόγω υψηλών επαχθών φορολογικών συντελεστών φορολόγησης των επιχειρήσεων ο οποίος σε συνδιασμό με το υψηλό κόστος λειτουργικών εξόδων (εξαιρουμένου ) του κόστους εργασίας οδηγεί σε μονόδρομο τις επιχειρήσεις που ακροβατούν στην επιβίωση.
   lasfida




www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ