Html cript Free Code

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

58ΔΙΣ € ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

 Οι Ευρωπαϊκές εμπορικές επενδύσεις σε ακίνητα ανήλθαν σε € 58 δισεκατομμυρίων το πρώτο εξάμηνο του 2013, σημειώνοντας αύξηση 12% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2012, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Jones Lang LaSalle
Η εταιρία ακίνητων περιουσιών, δήλωσε ότι η αύξηση αυτή αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσέλκυση των εμπορικών ακινήτων στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και μια σημαντική βελτίωση σε ολόκληρη τη Νότια Ευρώπη, όπου η δραστηριότητα αυξήθηκε κατά 34% σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2012.

Οδηγώντας αυτό ήταν ο διπλασιασμός των μη εγχώριων επενδύσεων, εξαγορών από την Allianz και AXA στην Ιταλία, απο επενδύσεις του  Κατάρ  σε ξενοδοχεία στην Ιταλία και την Ισπανία, και κυρίως με το € 150.000.000 εξαγορά της Generalitat χαρτοφυλακίου έδρα στην Ισπανία, από την ΑΧΑ, που σηματοδοτεί την πρώτη είσοδο ξένων εν μέσω της Ισπανικής κρίσης.
Ο μεγάλος όγκος των προσφορών για τον πρωταρχικά περιουσιακά στοιχεία σε ολόκληρη την Νότια Ευρώπη αποδεικνύει την βελτίωση του κλίματος εμπιστοσύνης σε ολόκληρη την περιοχή, επισημαίνει η έκθεση. Η προνομιακή απόδοση στη Μαδρίτη κινήθηκε επίσης σε 30 μονάδες βάσης η οποία είναι η πρώτη κίνηση από την κρίση κρατικού χρέους της Ισπανίας.
Η Ιρλανδία ήταν η πρώτη περιφερειακή αγορά που οργανώνει την ανάκαμψη. 
Ο όγκος συναλαγων  κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013 έχουν φθάσει € 533.000.000, έναντι ολοκλήρου του  2012 όπυ καταγράφηκαν συνολικά € 673.000.000.
 Η επιτυχία της Πράσινης ιδιοκτησίας, με πρωτη την ιρλανδική REIT οόπου είχε αυξηση € 310.000.000 έναντι στόχου € 200 εκατ. ευρώ συν την αύξηση των διαθέσιμων αποθεμάτων της αναδεικνύει την επιστροφή της εμπιστοσύνης σε ολόκληρη τη χώρα.
«Οι μεγαλύτερες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και της Γερμανίας παραμένουν ελκυστικές για την παγκόσμια επενδυτές ακίνητων περιουσιών, ωστόσο, όπως αναμέναμε όγκοι αρχίζουν να αυξάνουν στη Νότια Ευρώπη, αντανακλώντας την αυξανόμενη όρεξη των επενδυτών κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα μηνών.
Η  Τρέχουσα κατάσταση των επενδυτών υποδηλώνει ότι η δραστηριότητα θα επιταχυνθεί καθώς η σχέση προσφοράς / ζήτησης θα αρχίζει να μειωνεται  », δήλωσε ο Richard Bloxam, επικεφαλής των ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών σε Jones Lang LaSalle.
Το πρώτο εξάμηνο του 2013 σηματοδότησε επίσης την άνοδο στον τομέα της λιανικής , σε όγκους σε ετήσια βάση, κυρίως λόγω της αυξημένης διάθεσης των αποθεμάτων.  
Η κοινοπραξία μεταξύ της SES Spar Ευρωπαϊκής Εμπορικών Κέντρων και Allianz Real Estate σε ένα χαρτοφυλάκιο με επτά εμπορικά κέντρα σε μεγάλες πόλεις στην Αυστρία, τη Σλοβενία ​​και την Ιταλία επιβεβαιώνει επίσης την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και την αύξηση του ενδιαφέροντος για τη χώρα και τα διασυνοριακές χαρτοφυλάκια, με τους επενδυτές που θέλουν να κερδίσουν  γρήγορα.
Πρόσθετες σημαντικές ευκαιρίες περιλαμβάνουν την πώληση της Belair, στις Βρυξέλλες σε μια κοινοπραξία μεταξύ της Hannover Leasing και ασιατικό ίδρυμα άνω των € 300 εκατ. ευρώ, της Νότιας Κορέας απόκτηση του Gallileo γραφείων στη Φρανκφούρτη για € 262.000.000 και Σιλεσίας City Center που απέκτησε από μια διεθνή επενδυτή κοινοπραξία με επικεφαλής την Allianz για € 412.000.000.
«Στά μισά του έτους τα στατιστικά δείχνουν ότι , η Ευρώπη βρίσκεται σε καλό δρόμο για € 125 δισεκατομμύρια, αντικατοπτρίζοντας πλήρως όγκους έτους καταγράφηκαν το 2012. Παρά το γεγονός της ελείψεωςιψη εξαιρετικών ευκαιρίων 'κάτι που  περιόρισε την δραστηριότητα σε ορισμένες αγορές, αυτό έχει αντισταθμιστεί από την αύξηση αλλού », δήλωσε ο Robert Stassen, επικεφαλής της ευρωπαϊκής έρευνας Κεφαλαιαγοράς.
«Θεωρούμε ότι το επενδυτικό συναίσθημα εχει βελτιωθή που μαζί με την καλύτερη διαθεσιμότητα του χρέους, έχει δώσει στους επενδυτές την εμπιστοσύνη για να επενδύουν όλο και περισσότερο έξω από τους κεντρικούς προορισμούς .....
 Jones Lang LaSalle
***************************************************************
Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη εν αντιθέσει με την Ελληνική επικράτεια όπου η πολιτική αστάθεια ή ανέχεια του κόσμου και η αλοπρόσαλη πολιτική με φόρους , φόρους , και πάλι φόρους για εν εξυπηρετηθούν το ΔΝΤ και η DEUTCHE BANK καταστρέφοντας  όλες τις υποδομές της χώρας είναι σαφές ότι μόνο θετικό κλίμα δεν προσδιδουν στους "'επενδυτές"  και παρά τα ταξιδάκια του εκπροσώπου των Γερμανών στην ΗΠΑ δεν διαφάινεται πουθενά ανοικτός όρίζοντας παρά μόνο "ευκαιρίες" για σφογγοκολάριους και παλαμακιστές λίγο πριν κάνουν το τελευταίο Κύκνειο άσμα του σάπιου και παντελώς διεφθαρμένου καθεστώτος της μεταπολίτευσης . 
lasfida

www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ